Anonim

SOLO A Star Wars Story klipp & trailers

I avsnitt 71 bär Saga sin Gemini Golden Cloth när han var helt naken. Men i avsnitt 73, när hans tyg splittras, ser vi att han har på sig ett par byxor. När tog han på sig byxorna? Var kom de ifrån? Var de gömda i den gyllene duken?


Strax innan han bär sin tyg. (Avsnitt 71)


När hans tyg krossas. (Avsnitt 73)

2
  • Förmodligen för att producenten inte ville pixla det. (Det var allt ljust när hans trasa splittrades så att skugga inte verkade särskilt naturlig.)
  • Han reste med ljusets hastighet till sin garderob, tog på sig några byxor och kom tillbaka (fortfarande med ljusets hastighet). Det är den verkliga kraften hos en gyllene helgon!

Efter att ha tittat på detta ett par gånger tror jag att det här bara är ett fall av censur.

När duken sätts på till att börja med finns det verkligen inget sätt att det kan finnas ett enda, angränsande (cyan) tyg inneslutet i det:

Som du kan se består duken av flera delar, så det är mer än troligt att byxorna inte kom från duken.

Om vi ​​diskonterar valet av honom, på något sätt, utanför kameran, tar bort rustningen och placerar byxorna under, är det enda alternativet att den lades till som en censur; som @ user301 noterade i en kommentar ovan tillät inte belysningen när duken splittrades en skugga i Sagas ljumskområde (och de efterföljande bilderna gjorde det inte möjligt att blockera den); så för att inte behöva göra en svart ruta eller pixelering valde produktionspersonalen att använda ett koncept som liknar Magic Pants, vilket tillåter Saga att ha ett par byxor kvar efter att duken krossades.

I anime händer konstiga effekter med kläder när du bär tyg (och senare tar bort det).

På många punkter i serien kan du se att när Seiya bär tyget byts hans byxor från hans varumärkesjeans till en annan typ av elastiskt tyg. När han tar av sig tyg, eller när den förstörs, förvaras detta tyg istället för att återvända till jeans. Jag minns att denna effekt var uppenbar också med Shun, men händer för varje helgon.

Jämför det med en magisk tjejtransformation.

Jag måste säga att mangan inte ådrar sig detta. När Seiya bär Saggitarius Cloth för första gången kan du se stjärnmönstrad pyjama under den.