Anonim

Hjälpte Yamoshi Goku att uppnå Ultra Instinct?! | Är Yamoshis ande levande inuti Goku?! ||

I avsnitt 7 och 8 av Selector Infected Wixoss, Kallar Akira Ruko och Yuzuki till en övergiven byggnad. Akira visar dem ärret som dök upp i hennes ansikte efter hennes tredje Wixoss-förlust och berättar för dem att hennes önskan var att förstöra Iona. Detta utbyte tyder på att Akira behåller sina minnen av sina upplevelser som väljare.

Däremot, efter att Hitoe lider tre förluster, känner hon inte igen Ruko och Yuzuki efter att de hittat henne på gatan. Även när hon tittar på sin Wixoss-anteckningsbok kan hon inte komma ihåg Ruko och Yuzuki. Detta är i överensstämmelse med Hanayos uttalande att vid tre förluster kommer väljaren att förlora sina minnen i samband med att vara en väljare.

Med detta i åtanke, varför behåller Akira sina minnen? Kanske var Hanayos förklaring av förluststraffen ofullständig?

Detta är i överensstämmelse med Hanayos uttalande att vid tre förluster kommer väljaren att förlora sina minnen i samband med att vara en väljare.

Det är halvt sant; Hitoe förlorade specifikt sina minnen av att vara en väljare. Minnesförlust är inte en följd av att förlora tre strider; konsekvensen är att väljaren i fråga önskas skadas.

För Hitoe specifikt innebar denna korruption förlusten av hennes minnen av sina vänner och att vara en väljare (liksom att uppleva smärta från allt som skulle påminna henne om dessa minnen), eftersom hennes önskan var att få vänner, och hon hade redan gjort så via WIXOSS-strider.

För Akira, vars önskan var att Ionas modellkarriär skulle förstöras, orsakade korruptionen hennes egen modellkarriär förstördes via ett ansiktsärr som hindrade henne från att modellera.

Källa: WIXOSS wiki