Anonim

SUPER GTA 5 STUNTS & FAILS (GTA 5 Funny Moments PC)

Reiner och Bertolt är desperata för att fånga "koordinaten", grundaren. Men enligt http://attackontitan.wikia.com/wiki/Beast_Titan, Beast Titan

"är en av de starkaste av alla titaner, som har förmågan att vägleda och styra tanklösa titaner och skapa nya titaner från vanliga eldare. Dessa förmågor sägs nästan likna dem som grundades Titan"

Varför behöver människor från Marley så desperat grundaren? Om det är för dess förmåga att befalla andra titaner, kan de inte använda Beast-titan istället för det ändamålet?

Marley behöver "koordinera" tillbaka av två två skäl. ***** Läs inte om du inte vill ha spoilers från Manga. *****

1) Beast Titans förmåga är mycket svagare än den verkliga koordinaten. Han har den förmågan på grund av blodlinjen som han ärvde från sin mor, samma Titan som dödade Erens mamma, hans fars ex-fru. Vi ser att Beast Titan kämpar för att kontrollera vissa titaner, till exempel när den ena undersökningsmedlemmen han fängslade för att ta reda på vad 3D-manöverutrustning var. Han var tvungen att utöva extra kontroll för att få dem att följa.

Under tiden var Eren helt enkelt tvungen att röra Zekes mammas titanform och utan att veta vad han gjorde började alla titanerna i närheten omedelbart lyda hans önskningar att förstöra henne. Dessutom lämnade de alla människor ensamma i området under en längre tid medan de attackerade den pansrade titan. De förblir helt förtrollade tillräckligt länge för att människorna skulle komma undan. Beast Titan kan inte alls.

2) Anledningen till att Marley aldrig bara attackerade eldarna bakom murarna berodde på det hot som koordinaten representerade. Om de inte hade lämnat dem ensamma hotade Fritz / Reiss-familjen att släppa Titans inuti murarna och utplåna hela Marley. Eftersom Marley förlitade sig på Titans för deras militära styrka misslyckades de med att utveckla andra militära teknologier i den utsträckning som andra nationer (Mid-East Allied Forces) gjorde. Mellanöstern-allierade styrkor utvecklade antititanvapen. Marley behöver koordinaten för att neutralisera sina fiender bakom muren och bibehålla sin militära överhöghet över de allierade styrkorna i Mellanöstern.

1
  • skulle vara bra om du använde spoiler-taggar. en del av informationen har ännu inte släppts i anime