Anonim

Castlevania Judgment (Wii) Playthrough - NintendoComplete

Varför verkar Lupin vara både skicklig med kvinnor men också saknar allvar och är infantil mot kvinnor?

Vad är källan till och syftet med denna oklara inställning till kvinnor?

Och Lupin är inte den enda manliga karaktären som gör detta. Detta tema verkar springa som en röd tråd genom det mesta av anime där manlig karaktär verkar ha huvudrollen. Men jämfört med andra manliga karaktärer är Lupin en vuxen som gör "ansikten". Finns det ett japanskt kulturinflytande i det här roliga ansiktet eller är detta bara ett manga / anime originalt bidrag?

Lupin är en globtravtjuv som gör det ganska svårt att bygga meningsfulla relationer med kvinnor. Du kan kanske relatera hans situation till en annan philandering gallivanter i James Bond. Bond är en annan som är skicklig när det gäller kvinnor (utan tvekan genom många års erfarenhet) och flyter från en till en annan med en hatt. När Bond försökte skapa ett stabilt förhållande med en kvinna, slutade det med katastrof. Samma känsla kan mycket väl gälla Lupin som är glad att ha dalliance efter dalliance, men aldrig förbinder sig till ett förhållande. Det enda anmärkningsvärda undantaget är hans, ja, sadomasochistiska tillgivenhet för den väl fördelade gruvan Fujiko som är en del av samma värld som han är.

Den fåniga karaktären är bara något som gör animen underhållande. FWIW, han är inte heller så fånig i mangan eller är särskilt ridderlig. Hans WP-sida utarbetas så här:

I Monkey Punchs ursprungliga manga är Lupin kuk, ganska rå och för det mesta barmhärtig. Han är väldigt mycket damkvinnan, som ofta använder dem för sina egna vinster, men är inte bortom att tvinga sig på kvinnor som motstår honom. Det här är i skarp kontrast till hans mer kända animejag (med undantag av den fjärde serien), som trots att han är en skicklig tjuv, kommer ut som en goofball som kommer att gå mycket långt till rätt orättvisa, som också visar en ridderlig strimma som tvingar honom att hjälpa de mindre lyckliga än han.

Den fåniga, sladdriga personan är också en väldigt 70- / 80-tals sak och kan också ses i några av Lupin Sanseis samtida som City Hunter.