Anonim

I det sista avsnittet sa Tyuule för sig själv att hon gjorde vad hon gjorde för att hämnas för sitt fallna land. Men vad var det som gjorde henne ledsen? De åtgärder som hon vidtagit, eller att hon blev kär i prinsen Zolzal?

Lite sent, men det beror på att all hämnd är att lämna tom. Så även genom Tyuule fick vad hon ville, kan hon inte känna sig glad över något av det. De nämner det tidigare med Tukas mentala problem och elddraken. Åh och hon älskar inte honom. Kan aldrig älska honom för allt han har gjort.

Jag tror vad Tyuule ville ha var total förstörelse och upplösning av imperiet, eftersom hon skyller på riket för att ha förstört sitt hemland, och hatet som de krigare kaninerna nu har för henne. Men på grund av Itamis inblandning är allt som händer att Zorzal störtas fridfullt och P na kan återvända som prinsessan, imperiet förblir intakt, och nu med en japansk allians. Därför beror hennes olycka förmodligen på att bara kunna kasta imperiet i ett inbördeskrig, vilket P na lätt kommer att vinna med hjälp av Japan, men att inte kunna se henne dö vid avrättning och se Zorzal bli en krigsfång ( Prisoner Of War) eller se honom kapitulera alls.

1
  • Mycket intressant ta på det!