Anonim

Spanien dag 109 - EU-reselista - Är det vettigt?

Knuckle Bine listas som en naturlig emitter men jag har svårt att förena det med hans huvudmakt. Som en sändare är den svåraste klassen för honom att bemästra trollkonstruktionen och sedan (ignorerar specialisering) transmutation.

Hans förmåga är att donera (säkert att du kan kalla det släppa ut) sin Nen till en annan fighter. Att Nen kommer att få intresse tills den når en punkt där den kan tvinga den andra kämpen in i zetsu i 30 dagar. Det svåra att förena är att denna Nen har formen av en oförstörbar maskot och har mycket ovanliga egenskaper enligt mycket exakta regler.

Skapandet av en fysisk manifestation är trolldom. Denna varelse verkar vara gjord av Nen vilket innebär att det faktiskt inte skulle vara ett fysiskt objekt (transmutation). Denna typ av kontrakt / regelföljande förmågor verkar också vara knutna till trolldom. Jag kunde till och med köpa att han använder manipulation för att kontrollera den andras Nen för att tvinga Zetsu.

Varför är han märkt som sändare? Är hans huvudsakliga förmåga utsläpp eller använder han en annan typ än sin naturliga? Har andra sändare sådana ovanliga Nen-egenskaper? (kanske de andra jag känner till är bara udda?)

1
  • Det är vettigt. Naturligtvis kan Nen-användare använda alla dess kategorier men det finns ett speciellt fält där han / hon kan behärska. Till exempel är Netero en förstärkare men han kunde skapa en Buddah (som troligen trollkallas) som en representation av hans makt.

Emittenter kan skapa varelser gjorda av nen; det har visats med Emitters i dodgeball-spelet. Razor skapar sina 14 djävlar och Goreinu skapar sina gorillor. Dessa varelser trollas inte utan är helt enkelt fysiskt formade nen gjord för att göra en uppgift. De nen djur är osynliga för människor utan nen utbildning och styrs med manipulation som liknar utsläpp för detta ändamål.

Varelserna kan också ha förmåga att ge dem, som att Razors djävlar kan gå samman och Goreinus gorillor kan teleportera. Så här skapar Knuckle APR med krafterna. Det är främst utsläpp med lite manipulation för att ge APR sina order när den skapas. Dessa förmågor ser ut som trängsel men är faktiskt komplicerade emissionstekniker.