Anonim

MLB The Show 20: Mets vs Giants, Game 79

I My Hero Academia, säger de att konstigheten "En för alla" tillåter användaren att lagra kraft. Vad betyder detta exakt? Betyder det att den nuvarande användaren har de tidigare användarnas egenheter? Betyder det att den nuvarande användaren har den extra styrkan, hastigheten, motståndet etc. från tidigare användare kombinerat? Eller betyder det att han kan spara styrka, hastighet, motstånd, kraft etc. när han inte använder den, har den "lagrad" och använder den helt, någon gång? Eller har det någon annan betydelse?

Det verkar som om alla unika användare av One For All lade sin egen kraft i quirk-stocken (One For All), eftersom den tidigare quirk-användaren (hans yngre bror) inte kunde besegra All For One, men All Might gjorde det.

Det betyder att alla tidigare användare hade några egna befogenheter, som de överförde med de befogenheter de själva hade fått.

En för alla-definition enligt MHA wiki

För länge sedan gav en man med en Quirk som kunde stjäla och distribuera quirks med våld sin till synes Quirkless lillebror en Quirk eller "Superpower" som gjorde det möjligt för honom att använda lagrad kraft i kroppen. Men den lilla broren hade redan en Quirk utan någon annan effekt än att den kunde överföra en persons Quirk till en annan. Den lillebrorns Quirk och Quirk som gavs av hans äldre bror slogs samman och blev One For All.

All Might sa också att en för alla är en union av två Quirks,

  1. En udda som lagrar kraft
  2. En quirk som kan överföras quirk till andra

Som du nämnde i din fråga är Quirk Stockpile den egenskap som lager energi och fysisk kraft, människor som har Quirk Stockpile inte har en fysisk gräns de kan öka sin kraft genom att ständigt arbeta hårt. Den första användaren kunde inte slå All For One, men All Might kunde göra det. Detta innebär att One For All quirk också passerar tidigare användares styrka. Det är därför Izuku Midoriya måste arbeta hårt för att få sin kropp att anpassa sig till kraften i One For All. Den nuvarande fysiska kroppen i Izuku Midoriya kan inte använda 100% av One For All.

Medan vad svaren tidigare har sagt, lagrar quirk de fullständiga fysiska förmågorna för dem som hade quirk tidigare. Men eftersom det formuleras så kan vi anta att detta är anledningen till att All Might kan reagera på allt som rör sig i så höga hastigheter är att quirk också staplar reaktionstider. Varje fysisk förmåga är staplad till den personens fulla förmåga. Vilket i teorin betyder att det borde vara exponentiellt. EX: Eftersom All Might kan ta hela 100% är hans kropp förmodligen starkare än de genomsnittliga personerna utan den. Och mer än den tidigare innehavaren också. Så när quirk ökar i styrka, så gör bashållarna styrka, hastighet, reaktionstid, hårdhet. Allt det där skiten.

MANGA SPOILERS

Även om detta kanske inte är omfattningen av det. I de nyare kapitlen ser vi att de tidigare innehavarna kan ligga någonstans i besväret, liknande att avataren kan kommunicera med de förra avatarna. Så det kan finnas andra saker som quirk staplar också. Viljestyrka, förutsägelse, muskelminne, uppfinningsrikedom. Kanske kommer Deku att kunna lära av och prata med tidigare innehavare. Och kanske finns det en hemlig avatarstat vi ännu inte har sett; P. Jag tvivlar på att den sista blir riktig, och för att vara ärlig föredrar jag att Deku är den bästa själv. Men personligen hur jag tror att Deku kommer att bli den bästa hjälten är att han kommer att förena hjältarna tillsammans (specifikt hans klasskamrater och andra stora hjältar) till ett Avengers-liknande lag. Och de kommer tillsammans att bli den nya symbolen för fred.

0

Mer ny information om vad One For All kan göra kommer från mangan, detta har just avslöjat att,

One for All överför också tidigare användares särdrag till den nuvarande, vilket spekuleras i själva kroppen för denna fråga för ett år sedan.

Jag tror att det betyder att konstigheter från tidigare användare kan lagras och användas av den nuvarande innehavaren av en för alla, i mangaens första kapitel, (jag är inte säker på om den är i anima) när alla kan stansa vätskan skurk, det är inte att all makt är precis så stark, det är en andra särprägel som kallas "chockvåg (sidan 31).