Anonim

Justin Bieber Children (Purpose Tour) 10 / mars / 2016 Full HD Live i KeyArena - Seattle, WA, USA

Om en av medlemmarna i grupp noll skapade Zanpakuto efter att ha blivit kapten under Yamamoto, som är en av de äldsta själskördarna, betyder det inte att Quincy är naturligt starkare?

I kriget stal Quincy deras Zanpakuto efter att ha överväldigat dem och några av själskördarna använder Kido, Hado och Bakuto eller Bakugo som är trollformler. Det är säkert att anta att detta var deras ursprungliga krafter, men inte många Soul Reapers kan använda det.

6
  • En mycket lång sikt på straff. Fixa din grammatik tack. Som det ser ut kommer detta troligen att stängas som Inte klart vad du frågar. Jag kan typ av konvertera texten till en fråga som liknar titeln, men det är inte klart att det faktiskt är vad du vill ha.
  • jag förstår vad ni alla säger men själskördare hade inte alltid en zanpakuto, de fick dem att växa sig starkare
  • snabb redigering av mitt svar om det. Ledsen om det inte räcker, men det finns få detaljer om det förflutna. Dessutom har du bara förbättrat din formatering, men bara lite, den är fortfarande mycket dåligt formaterad och liknar knappt en fråga. Gör det så att själva frågan kan stå ensam utan titeln.
  • jag förklarade varför jag ställde frågan "är quincy i blekmedel naturligt starkare än soulr reapers? och jag förstår inte vad formatering är
  • Formatering, grammatik och många andra saker kan användas för att beskriva hur dålig din meningsstruktur är. Det är hemskt, jag kan bara förstå vad du säger genom att bokstavligen rekonstruera hela din fråga baserat på nyckelorden och fraserna du använder, med hjälp av ämnet som frågetiteln ger. hela din fråga är i grunden oläslig, och utan din frågetitel skulle det alls vara omöjligt att förstå.

Att svara på avdelningen, det är omöjligt att säga. Det verkar som om du frågar om Quincy är naturligt starkare än Soul Reapers, helt enkelt för att eliten i eliten Quincy, Schutzstaffel, kunde använda specialverktyg för att stjäla Soul Reaper Bankai.

Fel med den logiken är helt enkelt att vi inte förstår hur verktygen fungerar. Vi vet bara att de stjäl Bankai när det har använts framför verktyget, men inte hur de gör det eller vad villkoren är. Den enda ledtråden vi har är att Yamamoto var för kraftfull, så endast Yhwach var tillräckligt stark för att hantera sin Bankai. Det kan lätt vara att de är svagare, men som de flesta övernaturliga / fantasy underhållningsmedier kan de flesta använda mer makt än sitt normala maximum och till och med spontant sätta igång permanent. Det är mycket möjligt att det inte fanns något sätt utan Voltstandig att de kunde slå en Soul Reaper-kapten i deras Bankai-stat, men ändå kunna utöva makten i deras Bankai. När allt kommer omkring gör Soul Reapers just det. Genom att aktivera deras Bankai är de i genomsnitt 5-10 gånger mer kraftfulla än bara deras Shikai. Voltstandig Transformation Quincy-användningen är mycket lika, och de kunde faktiskt inte använda den medan de hade en stulen Bankai.

För att ytterligare välja, fick de också makten av Yhwach, eftersom var och en hade ett brev, vilket gav dem inte bara mer rå kraft utan också övernaturliga förmågor. På egen hand är det omöjligt att säga hur starka de skulle vara.

Slutligen finns det en sak till att ta upp, det första kriget med Quincy. Soul Reapers vann det kriget, och nästan alla Quincy dödades, till den punkt där Uryu och hans far var den enda kända levande Quincy kvar, exklusive Sternritter som kanske eller kanske inte redan är död.

Redigera: När det gäller ditt argument om zankaptou finns det också en sak att ta upp. Yhwachs ålder uppskattas till minst 1200 år, vilket inkluderar de 1000 år han var mestadels maktlös. Så han var förmodligen minst 200 år gammal av det kontot när Yamamoto besegrade honom (med sin zanpaktou). Även om han kunde ha varit äldre än 200 var han fortfarande den första Quincy någonsin, vilket är ganska stort här, eftersom Gotei 13 grundades över 1100 år innan han besegrades. Yamamotos Wiki-sida i historikavsnittet tar upp grundandet av de 13 skvallerna var för 2100 år sedan, 1100 år före yhwachs nederlag, och den enda bilden vi har av då hade flera av fångarna som slog zanpaktou. Så även om Nimaiya kan ha varit en fångare då, hade han redan uppfunnit zanpaktou, upp till minst tusen år tidigare än den första quincy någonsin föddes. En Soul Reaper utan en zanpaktou är i grunden noneistant eftersom de får en direkt efter att de har blivit en Soul Reaper, och det var förekomst i hundratals år innan quincy existerade, så det finns inget sätt att jämföra dem. En Soul Reaper utan en zanpaktou har också aldrig sett, förutom möjligen Ichigo, så det är omöjligt att säga hur kraftfull de var.

Nej, Quincy är inte starkare. I själva verket är Shinigami överlag högre varelser eftersom de inte har mänskliga kroppar medan Quincies gör det.

En Quincy utan andekraft är inte annorlunda än en vanlig människa, men en Shinigami utan ande är fortfarande en shinigami som är en själ som är skador som dödar människor skulle inte döda dem lätt.

Till exempel är Ishida och Tchad båda människor med andekraft. Även om de har en övermänsklig förmåga, är deras faktiska fysiska kropp utan användning av andekraft inte annorlunda än en människa. Å andra sidan är Tchad en världsmästare, utan att använda sina krafter, bara sin enda mänskliga fysiska kropp.

De är naturligtvis starka mot Shinigamis men det spelar ingen roll om det finns ett stort maktgap mellan Shinigami och Quincy.

1
  • Varför? Finns det några fakta som stöder dina påståenden? Vem som helst kan komma och säga något motsatt och hävda att det är sant.