Anonim

Alucards förflutna som Vlad Tepes

Idag undrade jag vad Alucards handsymbol kunde betyda, och jag spenderade hela dagen på det, men ingenting.
Jag behöver fullständig information om detta?


Detta fiktiva pentagram är familjen Hellsing. Pentagrammet på baksidan av Alucards (en helande karaktär) handske är inskriven: "Hellsing - Hell's Gate arresterad - Gott Mit Uns (Gud med oss) - Och lysa himlen nu. ”Runorna är skrivna i Trithemian (Thebean) alfabetet, och de andra symbolerna är en kombination av japanska, Kanji (eller, kinesiska) och alkemistiska symboler.

Källa: Wikipedia-länken

Två av de fem symbolerna i mitten är alkymistsymboler. Jag kan känna igen symboler för Uranus och Neptunus (Neptunus). De andra symbolerna kommer från japanska (Katakana eller Hiragana eller Kanji) eller kinesiska alfabetet, men betydelsen av dessa symboler överstiger min kunskap, och kanske är de modifierade till en viss förlängning.

Jag kan inte säga med 100% noggrannhet, men eftersom Uranus och Neptun representerar symbolerna för Sky / Air (Uranus Sky of Sky) och Water (Neptune God of Water) representerar de andra andra element (eld, jord, metall), botten en mycket liknar japansk kanji-symbol för eld.


Översatta runor från Thebean-skriptet (alfabetet), efter några korrigeringar ska det gå så här:

1
  • Tänker över kanonen och hur Alucard är skyldig att skydda huvudet i den helande familjen; Jag skulle inte ta denna bindande försegling till organisationen utan familjen själv.

Du har två pentagram i mitten, vilket antagligen symboliserar hans dualitet, eftersom han är ond men jagar onda varelser.

Nära trianglarna ser du 5 symboler, med på ett eller annat sätt representerar pentagrammet. "PSI" -tecknet kan kopplas till anden, psyk (som betyder and, livets princip, liv, själ, . Som avdrag är resten också symboler för elementen.

I den inre cirkeln ser du Hellsing, organisationens namn, och eftersom han är en del av den, har den välsignelser och värderingar "Gott mitt uns" (Gud med oss), "Shine Heaven now" (deras "värde").

Yttre cirkel är några runor som jag inte har någon aning om, och nedan är det 812, som jag tror det är Gematria-kod, där 812 kan beräknas utifrån: (begå antikrist, jag är ärkeängeln azrael, satanistisk pastor, narcissistiska djur etc.)

Ovanför numret kan det vara organisationens lager. I gamla tider hade de staplingsskyltar för att förklara en persons värde (vi har dem fortfarande i polis eller militär).

Allt är bara en personlig åsikt och kan vara falskt. Ta det med ett saltkorn :)

Så det mesta av vad alla här säger är mer eller mindre korrekt. Ett lager av komplexitet som jag hittat angående denna symbol är hur nära den liknar Goetias tätningar från Salomons mindre nyckel; mörk ålder alkemiska ansträngningar att trolla och binda demoner att tjäna. Detta knyter sig nära nära Alucards baksida och i OVA. Det finns en återblick i OVA där Salomons tätning bokstavligen ses på Papa Hellsings skrivbord, vilket ger teorin om att Alucard var bunden till familjens tjänst genom användningen. av Goetia. Allt berättade för det s en ganska funky liten historia att ta upp på fester.