Anonim

Bleach: Shattered Blade - Momo Hinamori

När Ichigo slåss mot Renji under säsong 2, efter att han slog Ichigo i en vägg, säger han då om Ichigo på något sätt kunde besegra honom finns det 11 andra löjtnanter och 13 andra kaptener.

Inklusive sig själv Renji verkar bara räkna 12 löjtnanter och 13 kaptener. först trodde jag att han hoppade över grupp 4 för att de flesta slog ner då när det gäller stridsförmåga, men varför skulle han då inkludera Squad 4: s kapten om så var fallet.

Så vilken löjtnant räknar inte Renji och varför utesluter han den löjtnanten men inte deras kapten?

OBS: Jag hänvisar till engelska Dub

Vid den tiden hade inte 13: e divisionen en vice kapten. Efter Kaien Shibas död någon gång innan seriens start, går positionen en stund ouppfylld, med arbetsuppgifterna täckta av de två tredje platserna i 13: e divisionen, innan de går vidare till Rukia. Därför fanns det ingen vice kapten när Ichigo kom för att rädda Rukia.

http://bleach.wikia.com/wiki/13th_Division

2
  • Jag har alltid glömt att trupp 13 inte har en löjtnant ...
  • 1 Senare fanns det den första divisionens befälhavare Kyoraku som hade 2 löjtnanter och Kensei som hade en superlöjtnant. Även om vi förlorade några när allt detta gick igenom, skulle det inte ha varit roligt om han var tvungen att säga 15 vice kaptener och 13 kaptener.