Anonim

Obito Uchiha och Madara's Death, Kaguya Revived (engelska Dub) Naruto Shippuden: Storm 4

Madara förlamar Hashirama med chakrastavar. Han fortsätter sedan att absorbera sin Senjutsu. Han hånar Hashirama och säger att hans chakra är magert och lätt att kontrollera.

Vi vet dock alla att Hashirama är ingen idiot när det gäller krig. Stoppade Hashirama sitt Senjutsu-chakra på något sätt och lurade Madara, eller sa Madara sanningen?

2
  • Jag tror inte det. Senjutsu chakra är inte obegränsat, men användaren kan samlas in om och om igen. Förmodligen var Hashirama verkligen ur Senjutsu-chakra vid den tiden.
  • Vad heter soundtracket när Madara absorberade chakra från Hashirama?

Som du har sagt är Hashirama ingen idiot när det gäller krig. Fallet är exakt detsamma för Madara. Madara var ett geni med manipulation, taktik och logiskt tänkande.

Senjutsu chakra är mycket potent om en användare inte vet hur man ska hantera. Men det här är Madara vi pratar om och inte en oerfaren Genin.

Senjutsu-utövare lär sig att dra in naturens energi inuti dem, blandar det med sitt eget chakra.

Eftersom Senjutsu chakra därför blandas med användarens eget chakra. Så det finns inget sätt att separera det och / eller dölja / försegla bort det i en persons kropp.

Och dessutom hade Madara Hashiramas celler och välkomnade Senjutsu-chakrat i hans kropp. Vilket förklarar hur det lätt accepterade hans kropp. Dessutom kunde Madara avkoda det inom några sekunder och ta reda på hur det fungerar, därav kommentaren om att förringa Senjutsu chakra.

Även om Hashirama försökte lura Madara är jag säker på att han skulle ha insett det inom några ögonblick. Men det nämndes inget av någon av dem.

Hashirama lurade inte Madara. Det smälter helt enkelt inte in i Madaras chakra. Madara med full kraft kan ha kunnat utnyttja den fullt ut.