Anonim

HEM - Ein smektakulärer Trip | Trailer 2 | Tysk tyska HD

Jag vet att havsprismastenar är extremt hårda och inte kommer ihåg något ögonblick där jag har sett någon att klippa eller bryta dem. Om någon är i manschetten med dem och han eller hon råkar vara extremt kraftfull och inte en djävulsk fruktätare kan han eller hon bryta det? Kan en svärdsman klippa den?

Hittills i serien har vi inte haft några tillfällen där sjöstenen sönderdelades direkt, vare sig med brute force eller med ett vapen som ett svärd. I de fall där karaktärer som Robin eller Ace var begränsade med handbojor i sten, låstes de upp med tangenterna. Huruvida det burk göras förblir en öppen fråga, eftersom vi har sett både Zoro och Mihawk skära igenom andra extremt solida föremål tidigare.

Mineralen i sig är dock inte oförstörbart trots att det sägs vara lika hårt som en diamant. Detta är uppenbart eftersom marinisterna kan forma det till en mängd olika föremål som handbojor, fängelsestänger, vapen (som Smokers svärd) och till och med använda det för att täcka botten på fartyg för att fly Sea Kings. Du kan hitta de andra begränsningarna vi känner till seastone i wikia.

I de senaste mangakapitlen får vi veta att havssten kan ha sitt ursprung

i Wano, och att det finns hantverkare med kompetens att arbeta med mineralet.