Anonim

세바 시 708 회 21 세기 교육 혁명, 왜 거꾸로 교실 인가? | 정찬필 미래 교실 네트워크 사무 총장

I slutet av Strike Witches, förstörde Warlock inte bara hela Neuroi (inklusive den humanoida), utan efter Warlocks förstörelse försvann Black Neuroi Hive.

Men i början av Strike Witches 2 som börjar lite före den sista scenen under föregående säsong (där Yoshika får ett andra brev från sin far), skickas 504: e till en Black Neuroi Hive där en Humanoid Neuroi väntade i hopp om att träffa fred med Neuroi. Humanoid Neuroi förstördes dock av en attack från Green Neuroi Hive och därefter ses Black Hive aldrig igen.

Nu bekräftar den andra säsongen slutet på den första säsongen (Gallia frigörs, Warlock förvandlas till en Neuroi och tappar kontrollen), så jag undrar om det fanns två Black Neuroi Hives och i så fall var var den andra?

Ja, det finns en annan Black Neuroi Hive som förstördes i början av Strike Witches 2.

Enligt en mer allmän fråga som ställer det totala antalet bikupor på Yahoo! Chiebukuro (japanska), som besvarades av mr_hungry01:

Den nya bikupan som inträffade i början av säsong 2, avsnitt 1, ligger precis ovanför Venezia mot Adriatiska havet.

Samtidigt visades den förstörda bikupan på skärmen som om den var på staden som vetter mot havet, men i inställningen sägs det vara "Södra Karlslands bikupa". Tillsammans med det faktum att 504: e använder denna strategi mot Neuroi som korsar Alperna tills den förstördes, det verkar som om det finns i inlandet norr om Alperna.

(delvis svar med fokus endast på andra säsongen, betoning min)

Wikia nämner också detta:

Från och med 1945 har Neuroi-nässelfeber bekräftats i följande regioner.

  • [...]
  • Södra Karlsland - uppenbarligen beläget nära Rhenfloden, förstörd av en starkare bikupa som senare etablerade sig i Venezia;
  • [...]