Anonim

Ducati Multistrada Enduro VS Husqvarna TE300i Offroad!

I en strid med Kagetane, när Rentaro håller på att dö, använder han AGV-drogen för att få övermänskliga bostäder, läka sig själv och äntligen kunna besegra Kagetane. Håller denna övermänskliga läkningskänsla han fick eller är det en engångs sak?

Det är en gång, effekten håller inte länge.

I den första ljusromanen när Sumire ger honom drogen står det att det finns fem flaskor, om det inte försvann hade det inte varit nödvändigt att ge honom mer än en enda injektionsflaska (eller till och med injicera honom i förväg , även om det finns en mindre biverkning av att läkemedlet förvandlar användare till Gastrea)

Han fångade genast vad hon kastade i hans bröst. Det fanns fem små sprutor kopplade ihop som klockor. Inuti var en röd vätska och ett lock på varje nål. "Det är min gåvagåva", sa hon. "Det är något jag gjorde när jag undersökte Gastrea. Vet du vad jag pratar om när jag säger att det är AGV-testläkemedlet?"

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 1: De som skulle vara gudar (s. 132). Yen Press. Kindle Edition.

.

Det var AGV-testläkemedlet, ett läkemedel som Sumire skapade när han studerade Gastrea som fick människans regenerativa förmågor att gå igenom taket. Denna dramatiska effekt kan till och med övervinna den hämmande effekten av Varanium. Om det inte var för bieffekten att tjugo procent av försökspersonerna blev Gastrea, skulle Sumire vara så känd att hennes namn skulle vara i läroböcker.

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 1: De som skulle vara gudar (s.180). Yen Press. Kindle Edition.

Nedan följer ett utdrag från 5: e ljusromanen efter Rentaro skadades, vilket tydligt visar att de snabba läkningskapaciteterna för länge sedan hade försvunnit, annars hade han helt enkelt läkt på egen hand flera sidor

Den grymma synen fick honom nästan att stöna. Det blödde inte längre, men såret var fortfarande en flammande smärta.
"Hej, hur stoppade du blodet?"
"Jag stack en varm stekpanna mot den."

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 5 (ljusroman): Rentaro Satomi, flyktig (Kindle Locations 2128-2129). Yen Press. Kindle Edition.