Anonim

Renovera 8x10 masterbadet till fantastik

Efter att ha sett kampen mellan Midoriya och Stain började jag undra om Stain kan få en för alla-förmågan?

Vi vet alla att för att passera förmågan hos One for All måste du skicka ditt DNA till en annan person (genom att skicka hår som All kanske gjorde, men du kan också använda blod eller saliv).
Nu slickar Stain alltid blodet för att använda sin pulver på fienden, och han slickade också Midoriyas blod.

Som nu har Midoriya förmågan One for All, som slickar hans blod och DNA där, verkar som om det kan tillåta att förmågan överförs till Stain ?.

Så är det verkligen möjligt (med tanke på att Stain är medvetslös / död)?

Ett av kraven för att få en för alla är avsikt / vilja - både den person som vidarebefordrar den vill att den ska vidarebefordras och den som får den behöver vill ha den.

Eftersom någon kamp mellan Stain och Midoriya skulle sakna denna komponent (Midoriya skulle aldrig vilja skicka One for All till Stain - och Stain skulle behöva veta om det och vill ha det), det finns ingen chans att Stain får en för alla.

Detta har förklarats i mangan, som ligger före anime (och förklarades sannolikt bara för att andra har tänkt på samma kryphål som du har).

1
  • Jag är inte säker på vilka avsnitt som var ute när svaret gick ut, men All Might förklarade detta för Midoriya, så anime förklarar också detta.

Det kan överföras med kraft till någon annan, men det kan inte tas med kraft. Jag kommer inte ihåg var detta anges, men jag har hört det någonstans tidigare i anime eller manga.

2
  • Hej. Vänligen inkludera källor till var du hittade denna information. Detta rekommenderas för att undvika felinformation och för att lägga till trovärdighet i ditt svar.
  • Detta konstaterades av All Might strax efter i Anime.