Anonim

Kommer Europeiska unionen att falla sönder?

Jag ska göra ett spoilerblock av allt eftersom detta kan vara ett spoiler till alla som inte har sett / läst Pain and the Five Kage Summit bågar.

Efter Pains attack på Konoha utmattade Tsunade sin makt och Danzo nominerades till Rokudaime Hokage. Detta varade under en mycket kort period (Danzo dog i strid mot Sasuke) och Tsunade återhämtade sig snart och utsågs återigen till Hokage. Så nästa kommer / bör komma Rokudaime igen och Danzo bör ignoreras, eller ska vi gå vidare till Shichidaime / Nanadaime (inte säker på detta) Hokage?

Jag frågar detta eftersom vissa människor och webbplatser anser att Danzo bara är en tillfällig Hokage (i denna logik saknar vi fortfarande den sjätte, så nästa borde vara det). Något liknande har dock hänt med arvet från 3: e (Hiruzen) till 4: e (Minato) och tillbaka till 3: e (och senare kom Tsunade, 5: e). Ur denna synvinkel borde nästa som lyckas vara den sjunde.

Har någon några tankar om detta?

4
  • Uhm, den här frågan kommer att kräva spekulation, tror jag för att jag till exempel inte håller med svaret.Men både hans och mitt svar bygger på personliga åsikter, inte fakta.
  • Lägg sedan fram ditt argument i alla fall i form av ett svar. Det är vad jag letar efter. Även om jag letar efter underbyggda svar, inte bara personliga åsikter. Eller anses detta vara utanför ämnet på grund av det subjektiva drag av det?
  • Som jag sa skulle båda våra svar vara spekulation. Tja, förmodligen har Madara rätt, men frågan ställer fortfarande något som vi teoretiskt inte vet ännu.
  • Hur som helst tror jag att det här är rätt tid att testa frågan om deras giltighet på den här webbplatsen. Så om det är stängt bryr jag mig inte.

Nej. Detta är exakt samma fall med det tredje och det fjärde. Den tredje gick i pension, och den fjärde nominerades. Efter att den fjärde dog återtog den tredje positionen tills den femte anlände.

Slutsats: Nästa Hokage skulle förmodligen vara den sjunde.

Ett praktiskt exempel skulle vara Ariel Sharon, den israeliska premiärministern som föll i koma. Han ersattes med Ehud Olmert, som nu kallas "ex-premiärminister". Han räknas också med på premiärministerlistan.

2
  • 2 Å andra sidan räknas Grover Cleveland vanligtvis som USA: s 22: e och 24: e president, men jag håller med dig om att Naruto verkar följa den konvention du beskrev.
  • Fairy Tail gjorde en liknande sak, där Markarov listas som tredje, sjätte och åttonde mästaren. Men om vi redan har sett 1 - 2 - 3 - 4 - 3 - 5 (istället för 1 - 2 - 3 - 4 - 3 - 6) kan du se en sjätte hokage istället för en sjunde.

Som vi nu vet ansågs Danzo bara vara en tillfällig sjätte Hokage (Rokudaime).

Efter det fjärde världskriget i Shinobi blir Kakashi Konohas sjätte Hokage (Rokudaime Hokage)

Med beaktande av följande:

Flera år senare bestämde Kakashi sig av och valde Naruto som sjunde Hokage, vilket gjorde honom till Nanadaime Hokage