Anonim

英語 ASMR 雑 談 と お 菓子 を 食 べ る 🍩 ÄTA JAPANSKA SNACKS

Jag vet att titeln började med en H och jag är ganska säker på att det var en blandning av de två huvudkaraktärernas namn.

Det handlade om en tjej som var väldigt populär i skolan och en kille som verkligen var ganska och reserverad (trodde vara den nördiga typen).

När de springer in till varandra utanför skolan är killen täckt av piercingar och har en massa tatueringar och flickan är i grunden en hustrun som alltid gör sysslor, lagar mat och tar hand om sin bror.

Jag vet att det låter lamt men det var faktiskt en riktigt bra historia!

Snälla hjälp!

Jag tror Horimiya är vad du letar efter.

De flesta beskrivningarna i din fråga matchar detaljerna i mangaens första kapitel.

Synopsis (Från MangaHelpers)

Hori kan verka som en vanlig tonårsflicka, men hon är en helt annan person efter skolan. I hennes workaholic föräldrar frånvaro, Hori har varit som en förälder för sin lillebror sedan hon själv var ung. Mellan att ta hand om sin bror, mata dem båda och hushållsarbete, hon har inte mycket tid för ett vanligt socialt tonårsliv. En dag träffar hon någon annan som inte presenterar sitt sanna jag i skolan: en tyst glasögonklädd pojke som heter Miyamura. Hon antog att han var bokaktig och möjligen en otaku, men Hori kunde inte ha varit mer fel. Utanför skolan, Miyamura är en vänlig kille med många piercingar, och han är inte särskilt bra på akademiker. Nu har de två någon som de kan dela båda hälften av sina liv med!

Här är omslaget till den första volymen, som visar båda karaktärerna i deras "skolläge". Lägg märke till hur Miyamura (den manliga karaktären) lämnar håret långt och har ett nördigt utseende, medan Hori (den kvinnliga karaktären) ser väldigt snygg ut:

Här är en panel från kapitel 1 som visar Miyamura i sitt "efter skolläge" med massor av piercing, som han gömmer genom att låta håret vara långt:

Här är en panel från kapitel 2 som visar Miyamuras tatueringar, vilket är anledningen till att han alltid bär ett extra lager kläder under PE för att förhindra att tatueringarna visar igenom:

Du kanske också vill kolla in Hori-san till Miyamura-kun skriven och illustrerad av HERO, eftersom det är det originalverk som Horimiya anpassar sig från. Konsten är dock inte lika bra, som fallet med One Punch Mans originalverk av ONE (som ser ut som om det är ritat med Paint) och dess fantastiska anpassning.