Anonim

【NARUTO】 火 遁 鳳仙 火 の 術 / ナ ル 忍術 の 印 を 完全 カ カ カ シ が 印 の 組 み 方 を を 説明 style style style style style style osen osen NOT NOT NOT OR BORUTO ボ ル ト】

Vissa användare av jutsu är Kakashi, Gai, Genma, Kabuto, etc. Det kan ofta ses när Anbu-medlemmar avfärdas.

2
  • 5 Kan du utvidga din fråga lite? gillar att lägga till referenser till manga / anime (där du ser det hända)
  • iKlsR har gett rätt svar. Kakashi använder den tekniken under Chunnin-examen Preliminär runda och Gai använder den för att framstå framför Rock Lee för att straffa honom för att använda ett förbjudet drag mot Sasuke.

Den vanligaste jag känner till och jag tror att du pratar om är Body Flicker Technique (även känd som Teleportation Jutsu, eller Shunshin nej Jutsu).

Body Flicker Technique är en höghastighetsrörelsesteknik som gör det möjligt för en ninja att röra sig korta till långa sträckor med en nästan ospårbar hastighet.*

För en observatör verkar det som om användaren har teleporterat. En rökpust är ibland används för att dölja användarens rörelser. Det åstadkoms genom att använda chakra för att tillfälligt vitalisera kroppen och röra sig i extrema hastigheter. Mängden chakra som krävs beror på det totala avståndet och höjden mellan användaren och den avsedda destinationen.

Det kan också vara en skuggklon.

2
  • 3 Det verkar mycket osannolikt att det skulle vara en Shadow Clone. Har du något som kan stödja din åsikt?
  • 1 Meh. Det finns ingen jutsu som får en att visas / försvinna. Det är bara skuggkloner som försvinner. Jag kommer ihåg ett avsnitt där naruto var tvungen att behärska sin vindnaturenergi och pratade med asuma sensei. Det var en skuggklon som pratade med azuma, när de var färdiga att prata, naruto ångrade skuggklonen och azuma nämnde att det var en skuggklon. det var avsnitt 56, minut 7:35.