Anonim

RE ZERO TEMPORADA 2 SALDRA EN ABRIL! | Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

Jag tittade precis på säsong 1 (avsnitt 1-22) av Psycho Pass på Netflix och nu vill jag se resten.

På Funimation-webbplatsen finns:

  • Avsnitt 1-22 (säsong 1)
  • Special 1-11
  • Avsnitt 23-33 (säsong 2)
  • Det finns också den nyligen släppta filmen.

Jag har inte startat någon av specialerbjudandena eller säsong 2 ännu; Jag vill inte av misstag titta på något i ordning och förstöra det. Min fråga är: Var passar specialerna in i serien? Mellan de två årstiderna? Sidhistorier? Föregångare? Efter säsong 2? När ska jag titta på dem?

De avsnitt som jag hittat tycks utelämna specialerna så jag är inte säker på hur de passar in.

Om du har sett den första säsongen bör du hoppa över specialerna och gå vidare direkt till andra säsongen. Efter det, titta på filmen (när den är tillgänglig).

"Specialerbjudandena" (brukar kallas "Psycho Pass: New Edit" eller "Psycho Pass: Extended Edition", tror jag) är en omskuren / uppdaterad version av säsong 1, med endast mindre förändringar. Anledningen till att det bara finns 11 av dem är att de är dubbla. Om du började från ingenting hade det varit bättre att titta på "specialerna" och sedan säsong 2, men eftersom du redan har sett säsong 1, tror jag inte att det finns tillräckligt med nytt innehåll för att garantera att du ser den omskurna versionen innan vi går vidare till säsong 2.

Med det sagt, om du någonsin hittar dig själv som vill titta på den första säsongen av Psycho Pass, skulle jag rekommendera att du tittar på "specialerna" istället för den ursprungliga versionen av säsong 1.

Den kronologiska ordningen att se Psycho Pass skulle vara

  1. Psycho Pass säsong 1.
  2. Psycho Pass: The Movie (film)
  3. Psycho Pass säsong 2.
  4. Psycho Pass: Sinners of System Case.1-3 (filmer)
  5. Psycho Pass säsong 3.
  6. Psycho Pass 3: First Inspector (film)