Anonim

Chuck E Cheese ... jag tror att han bröt

I slutet av Magical Girl Lyrical StrikerS avslöjas att alla The Numbers hade en klon av Jail Scaglietti i livmodern, så att i händelse av hans fångst eller död, så länge en av The Numbers slapp, skulle hans klon vara född med alla sina minnen och kunskaper, vilket på ett effektivt sätt låter honom återfödas.

Ett antal The Numbers separerades och fängslades på olika platser, medan en grupp (som förmodligen kunde släppas och leva normala liv som Subaru och Ginga) befann sig i en separat anläggning nära Ground Forces H.Q.

Borttagits alla fängelser Scaglietti-kloner från livmodern i The Numbers? Eller bara de som skulle släppas, eftersom de andra skulle fängslas på obestämd tid?

Klonerna nämns aldrig igen i serien. En möjlig förklaring är att de skulle utlösas i händelse av fängelse Scagliettis död; men han lever fortfarande i ett maximalt säkerhetsfängelse.

2
  • Jag tror att de nämner något. Jag tror att de dyker upp i ljudfaser, och om jag minns rätt har de som valde att försöka rehabilitera dykt upp i Vivid (eventuellt Force?). Jag kan dock inte minnas specifika, så jag kanske tar fel. Jag tror inte att någon av dem nämner klonerna, oavsett. "Trigger endast vid döden" verkar vara den vanliga fläktsteorin, från vad en kortvarig sökning skulle avslöja.
  • För att klargöra, Tal Visas verkligen (alla utom Quattro i SSX, de som valde rehabilitering i Vivid och Force), men klon av fängelset nämns aldrig. Möjligheterna tycks vara: 1) fortsatt vila på grund av att fängelset inte är dött, 2) aborter - som inte är så moraliskt fyllda i japansk kultur som i västerländsk / kristen kultur, eller 3) fängelse bluffade. Det finns absolut inga bevis för något av dessa, så du betalar dina pengar och du väljer ditt val.