Anonim

Lost Stars (Adam Levine) - Lyric Video [FULL SONG] - Begin Again Soundtrack

Kan någon peka mig i riktning mot en laglig online-säljare av OST? Det finns några anime och OVA som jag vill äga men jag har ingen aning om var jag ska söka?

En länk eller två skulle röstas upp.

Det finns naturligtvis Amazon som länkar till en soundtracksökning som tar upp Anime OSTs ............ och spel av någon anledning.

Det finns cdJapan

Det är de jag har använt.

7
  • 2 FWIW amazon.co.jp har ett bättre urval än amazon.com, och de flesta av deras CD-skivor levereras internationellt.
  • 1 Det stämmer, jag skulle ass + u + mig han skulle räkna ut det lol. (snälla få skämt snälla skämt) lol
  • 1 Finalsvecka + stress + försök till humor fungerar inte alltid
  • 2 Personer på Stack Exchange reagerar inte alltid bra på försök till humor. Jag var inblandad i en mindre kerfuffle på Meta över på filmer och TV eftersom folk inte fick skämt i min fråga om trailers som säger "In a world" som skrevs som en trailer som säger "In a world", och behöll försöker redigera den. Det är en ensam väg som försöker vara rolig på Stack Exchange.
  • 1 Jag har sett det. Jag tenderar att undvika filmer / tv och fans av vissa anime-serier ... och vissa röstaktörer

Det finns flera ljudspår, eller i vissa fall bara singlar, på iTunes, även om tillgängligheten naturligtvis beror på region. Ibland kan det hjälpa att söka efter antingen en artist eller en sångtitel och se vilka album som dyker upp, men du måste vara försiktig, för varje faktisk version av en anisong finns det ett tjugotal omslag av varierande kvalitet och stil (inklusive hela album där så vitt jag kan säga att de har tagit en MIDI-version av låtarna och kör den genom en synthesizer så att det låter som kyrkklockor, av skäl som helt undgår mig).

Du får de bästa resultaten om du kan byta till den japanska iTunes-butiken, även om det kan finnas några ringar att hoppa igenom för att få det att fungera ordentligt (till exempel kan du bara köpa något från en ny region om du har ingen iTunes-kredit i din vanliga region). Och naturligtvis är allt på japanska - om du inte själv talar, använd Wikipedia eller ANN eller en liknande webbplats för att hitta det japanska namnet på den program du letar efter och kopiera det till sökfältet.

2
  • 1 Anisong ....... är det en term nu? I så fall ....... jag suckar oerhört
  • Jag romaniserade just det japanska ordet för att jag kände mig lat vid den tiden.