Anonim

Vad händer om Goku absorberade Spirit Bomb mot Kid Buu? Ultra Instinct Goku vs Kid Buu!

I Dragonball-filmen absorberar Super Android 13 Goku Genki Dama för att bli mer kraftfull och besegra sin rival. Tydligen (inte säker) kan något liknande hända i Dragon Ball Super för en förhandsvisning från följande avsnitt som släpptes.

Det leder mig till frågan, vem kan absorbera Genki Dama? Är bara skaparen Genki Dama som kan absorbera det? Eller kan någon annan med bra ki absorbera det också?

Vi har sett i den första Genki Dama Goku gjorde att någon med god anda som Gohan kunde studsa Genki Dama, kan det vara någon med bra ki som kan absorbera det också?

Hittills har det inte funnits någon hänvisning till en annan person som kan absorbera Genki Dama annat än skaparen, vilket händer av misstag i det senaste avsnittet om Dragon Ball Super. Hypotetiskt sett tror jag inte att en person med bra ki kan absorbera det, även om de inte skadas, A Genki Dama Bomb är fortfarande en attack som används för att besegra fiender som är ki inte är "bra", så det är säkert att anta att Goku bara kommer att använda det mot människor som han vet att det kommer att skada.Att ha någon med bra ki absorberar det skulle troligen göra dem OP så det är troligt att det introduceras senare för att besegra en stark karaktär.