Anonim

THE SIXTH LIE - Another Dimension 【OFFICIELL MUSIKVIDEO】

Tobi / Madara aka den maskerade mannen avslöjades vara

Obito Uchiha.

Detta avslöjades i det fjärde stora ninakriget men jag kan inte hur den maskerade mannen kunde kontrollera de nio svansarna? Vid den tiden var Kakashi, Guy och hans andra kamrater 15 år mer eller mindre, han borde också vara omkring den åldern. Varför ser vi att den maskerade mannen är runt Minatos höjd?
Obs: Minato var vid denna tid en fullvuxen vuxen i 20-årsåldern.

Även för en mycket skicklig shinobi tror jag att det är omöjligt att lära sig så mycket på bara två år. Obito var ungefär 13 och en medelmåttig ninja när han antogs död i Konoha och mötte Madara. Nu vet jag att många av er kanske säger att han lärde sig av honom Madara men vid den tiden var Madara själv och hans 80-tal, mycket svag, och hans liv fanns vid Gedo-statyn. Nu i striden mellan den maskerade mannen och Minato ser vi tydligt att när Minato träffar rasengan till den maskerade mannen droppar en vitaktig DNA-sak från hans arm. Det kunde ha varit Obitos senju-DNA eftersom hans ursprungliga högra kropp krossades men nu kunde jag inte gå med på detta på grund av första stycket. Jag kanske saknar något annat.

3
  • Styrning av Kyubi kräver intensiv Sharingan-makt. Ålder är inte en faktor under sådana förhållanden. Dessutom stöder höjdskillnaden ingenting. Anledningen till att Obito var högre är (troligen) på grund av det faktum att han var äldre än Kakashi. Och jag skulle inte underskatta Madaras förmåga trots att han var gammal. När allt kommer omkring lade han Tailed Beast i Rin. Och Obito med Sharingan gjorde det lättare att lära sig nya tekniker.
  • Jag har inga kanonkällor, men jag tror att den DNA-sak du nämnde och läkning av hans högra sida förmodligen har mycket att göra med vita Zetsu. Jag är inte heller säker på att Obito har Senju-genetik, men Zetsu har Otsutsuki / Senju-DNA. Jag ser inte heller någon anledning att intensiv undervisning från någon så kraftfull som Madara inte kunde få någon att växa exponentiellt mer kraftfull under två år.
  • Verkar som två frågor till mig: borde antagligen delas upp som två i så fall så att du kan få bra svar och det är inte för brett.

Obito hade en del av zetsu fäst vid sig, vilket förklarar det enorma chakrat att kalla nio svansar och också höjden. När grottan kollapsade och blocket föll på obito, var hälften av hans kropp under den och den andra hälften var inte efter vilket han bestämde sig för att ge kakashi sin Sharingan. Från manga-599 och framåt till 605 ser vi hela händelsen hända, från grottan som kollapsar till obito som möter madara för första gången, han kan inte heller stödja sin egen vikt och därmed en del av zetsu och fäster sig vid honom och de tränar tillsammans eftersom bilagan inte är helt stabil. En annan anledning till att obito kunde kalla till sig de nio svansräven kan vara att han aktiverade mangekyou sharingan i en så tidig ålder.