Anonim

Fairy Tail - E.N.D., Natsu och Igneel Theory

Hur är de bröder, om Zeref är en människa och Natsu är en demon. Föddes Natsu som en demon eller gjorde Zeref honom till en?

Detta är så förvirrande för mig. Rensa detta för mig!

Notera: Om du inte är uppdaterad med FT: s manga eller inte ens följer den, kommer informationen + bilderna som jag publicerar här att vara spoilers.

Enligt FT: s manga är Natsu Dragneel en demon tillverkad av Zeref Dragneel. Han är SLUTET (Etherius Natsu Dragneel) som Zeref hänvisar till långt tillbaka när Natsu först möter Zeref ansikte mot ansikte. Läs kapitel 436, 464 och 465. I kapitel 436, när Zeref tänker på sitt förflutna, hur han skapade alla andra demoner för att döda honom, men alla misslyckades, säger han, "Och så, äntligen skapade jag dig. Jag gjorde dig .... Med hopp om att du verkligen skulle vara som ditt namn säger, SLUT. "

Och om du läser längre ner i det kapitlet säger han också att kroppen som Natsu fick inte är hans egen kropp, utan kroppen av Zerefs avlidne bror. I kapitel 464 och 465, när Natsu möter Zeref återigen ansikte mot ansikte, berättar Zeref för Natsu sanningen bakom END, och även Zeref lämnade Natsu med Igneel (en vän till Zeref) eftersom Igneel inte hade dåliga känslor gentemot människor.