Anonim

Mest förväntade kemifrågor för universitetsassistentexamen 2019 - Del 1

Jag har börjat omskåda ödet, och det är något oklart för mig om tjänarens beteende under kriget:

Beviljar den heliga gralen bara en önskar? För om så är fallet, vad går en tjänares sinne när de deltar i kriget? Om de använder lite logik:

  • Jag dödar alla andra tjänare
  • Jag och min mästare vinner
  • Holy Grail dyker upp
  • ... Vem får sin önskan uppfylld? Mig? Min mästare?

Naturligtvis vet vi att i sanningen kommer mästare att använda en befälsförsegling för att döda sin egen tjänare i slutet, så att de faktiskt kan kalla till den heliga gralen. Så Masters har redan en plan. Men hur är det med tjänare? Planerar de alla att förråda sina mästare i slutet eller vad?

1
  • Var och en av dem får sina önskemål uppfyllda

För att utöka @Septian Primadewas kommentar

Det vinnande paret ska kunna göra anspråk på den heliga gralen och använda den för att bevilja var och en av dem. Dess verkliga syfte är att faktiskt använda de sju tjänarna som återvänder till roten som ett sätt att bilda ett hål direkt mot den.

Källa - Holy Grail War * betoning min

Men fångsten finns i den sista meningen i det citatet. De allvarligaste magierna är som Tokiomi Tohsaka och ser inte den heliga gralen som en önskegrindare utan ett sätt till roten som sådan kommer de att hålla en kommandotryck till slutet och använda den på sin tjänare och tvinga dem att dö som Tokiomis var planera med Gilgamesh och varför han planerade så mycket för att återfå sin förlorade Command Spell

Einzberns skulle följa efter att använda alla 7 tjänare eftersom de inte bryr sig om önskan, de vill ha den tredje magin, himmelens känsla. mycket på samma sätt som Zouken Makiri / Matou som sökte samma magi eftersom materialiseringen av själen skulle tillåta honom att fortsätta att leva men stoppa ruttningen av sin själ.

För vissa tjänare som kallas till kriget är deras önskan, som Diarmuid Ua Duibhne som troget ville tjäna en Herre som han kunde genom Kayneth El-Melloi Archibald. Likaså med Masters som med Waver Velvet på ett sätt hade han inte nödvändigtvis en önskan men att vinna Graal War skulle visa sitt värde som en Magus (att se Holy Grail War som det ultimata testet av Magi)

Naturligtvis har det inte inträffat en incident där en önskan har beviljats ​​eftersom alla tidigare krig inte slutade med en seger. Så det finns inget faktiskt bevis i universum att de beviljas önskningar från gralen så att önskan kan vara bara att locka andra magier till kriget och kalla tjänare så att de alla kan offras för dem som söker roten eller den tredje magin.