Anonim

Kendrick Lamar - King Kunta

Vad heter det när anime och manga väljer att inte visa bröstvårtor utan göra det så erotiskt som möjligt? Jag minns in Inget spel inget liv, de gjorde detta i matchen mot Jabril the Mugol.

Här är vad jag tycker:

Jag tror att det skulle bero på graden av erotik som visas, även om jag tycker att ordet du letar efter är helt enkelt "censurerat". Om dem är

Anime som innehåller mycket sexuell humor men ingen direkt pornografi

då kan de klassificeras som en Ecchi-anime som censureras. Inget spel inget liv är en av dem.

Det här kan vara förvirrande eftersom vissa ecchi-anime gillar Araiya-san !: Malm till Aitsu ga Onnayu de !? klassificeras fortfarande som ecchi, men en som inte känner till klassificeringen kan säga att den är hentai. Om du tittar på det ser du vad jag menar. I vilket fall tror jag att det skulle vara mindre förvirrande att använda borderline hentai för ecchi anime som nästan inte klassificeras som hentai. "Borderline hentai" anime som censurerar bröstvårtor inkluderar Kiss x Sis.

Båda termerna, ecchi och borderline hentai, kan eller kanske inte censurera bröstvårtor beroende på anime. Så vitt jag vet finns det ingen specifik term för en ecchi eller borderline hentai-anime som censureras.