Anonim

Drugo's Temple & Silver Orchid! [Del 51] - Sword Art Online Alicization Lycoris

Vad viskade Kirito under sin kamp med Zekken innan han besegrades? I avsnitt 20 frågade Asuna Zekken (Yuuki) om detta och hon svarade att Kirito hade "räknat ut [hennes] hemlighet".

Vad var hemligheten?

1
  • Observera att frågan handlar om varför, trots att han trodde att han var stark, Yuuki inte "anställde" Kirito, snarare än vad deras utbyte i duellen handlade om.

I avsnitt 19 rapporterar Asuna att Leafa trodde att Kirito hade haft ett utbyte med Zekken under deras kamp. Kirito berättar sedan för Asuna om vad som hände:

Kirito: Det störde mig något.

Asuna: Vad?

Kirito: Jag frågade: "Du lever helt i den här världen, eller hur?" Zekken svarade med ett ordlöst leende och en laddningsfärdighet i oerhört snabbhet. Den hastigheten var utanför gränserna.

Asuna: "Bor du helt i den här världen"? Menar du att de är en riktigt tung användare?

Kirito: Nej. Jag hänvisade inte till en enda VRMMO. Jag kände att Zekken var en produkt av själva hela dykmiljön.

Asuna: Vad betyder det?

Kirito: Jag vill inte ge dig några förutfattade föreställningar. Jag vill att du ska känna resten av dig själv.

(Text från Crunchyroll-undertexter.) Så att hon "lever helt i den här världen" måste vara den "hemlighet" som Yuuki hänvisar till; vi hör inte av Kirito som har haft några större interaktioner med Yuuki någon gång före deras duell. Dessutom är Kiritos intuition korrekt. Spoilers för resten av bågen:

I avsnitt 22 säger Kirito sin gissning att Yuuki är en Medicuboid-användare och leder Asuna till det enda sjukhuset i Japan som använder enheten. Vi lär oss sedan att Yuuki är en AIDS-patient. Hon har experimentellt använt Medicuboid-maskinen för att lindra lidandet som orsakats av hennes hälsoproblem. Utöver att tillhandahålla smärtlindring och lindra sensoriska försämringar, kan Medicuboid också fördjupa användaren i en virtuell verklighetsmiljö, såsom den för videospel som spelas i SAO-universum.

6
  • 1 Jag kommer inte ihåg de exakta citaten, men detta borde vara kärnan i svaret. Jag kan försöka lägga in mer information senare efter att ha tittat på relevanta avsnitt.
  • Det var vad jag tänkte också, men genom hela avsnittet eller till och med hela bågen vet vi inte vad Kirito hade sagt exakt. Kan du bekräfta detta med några bevis?
  • 2 Jag verkar komma ihåg att Kiritos viktigaste insikt här var att inte bara Yuuki hade varit full-dykning länge, utan att hon måste ha varit full-dykning längre än honom, vilket innebar att hon inte kunde ha varit en SAO-överlevande . Och därifrån räknade han ut hur hennes verkliga situation var.
  • 1 @Haider: hittade relevant dialog.
  • 1 Tja, dialogen ger en uppfattning om vad Kirito skulle ha sagt om hennes hemlighet.