Anonim

SLUTVAL | DEMON SLAYER EPISODE 4 REAKTION / ÖVERSIKT | KIMETSU INGEN YAIBA

För närvarande i manga tolv måne övre demon månen 1 är,

Bekämpa 3 demon slayers hashiras samtidigt, inklusive den mest kraftfulla hashira, plus ytterligare en demon slayer (4 demon slayers totalt)

och före,

Zenitsu (inte officiellt en hashira ännu, men troligtvis på hashiranivå) kämpade över måne 6 och besegrade honom ensam

Är tolv måne övre demon månen 1 på en helt annan nivå än resten av de övre demon månarna, eller finns det någon annan övre måne som kommer nära hans nivå?

2
  • att kunna bemästra två breddstilar som en demon är helt trasigt och op ..
  • @ gameon67 2 Andningsstil? Kokushibou?

Upper Moon 1 Kokushibo är definitivt stark i sina Moon Breath Techniques men kan inte använda någon Blood Demon Techniques. Jag måste säga att Upper Moon 2 Doma är ganska nära hans nivå eftersom hans kallelse redan kan hantera Demon Slayers på Hashira-nivå. Domas svaghet är hans glutonni och hans övertillit eftersom han alltid låter sin fiende skada honom.

Dessutom har Akaza fått en kraftökning som jag tror kan vara i nivå med Kokushibo eftersom han är den enda som kan regenerera huvudet även efter halshuggning. Tråkigt att säga att vi inte kunde bevittna det eftersom han bestämde sig för att ge upp på egen hand.

2
  • Hej! Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange och njut av din vistelse. Det finns ingen anledning att lägga till ett annat svar om du bara vill lägga till något som går hand i hand med ditt tidigare svar: du kan redigera ditt första svar direkt och lägga till den biten till det;)
  • 1 Jag rekommenderar också att du använder spoiler tag eftersom allt du har sagt ännu inte visas i anime.