Anonim

Jag hittade en hemlig plats i ROYALE HIGH !! 😜😱 | Roblox Royale High Rollspel | HEMLIGA JÄMFÅRDORMAR

I Fairy Tail-avsnittet, när mästare Makarov tar Gildarts för att utse honom till ny mästare, visar han något för Gildarts, och jag är så intresserad av det. Någon som har information om den "saken"?

Lumen Histoire ligger i ett hemligt underjordiskt rum i Fairy Tails ursprungliga byggnad. Denna hemlighet är bara känd av Fairy Tail's Guild Master och överförs successivt till den nya mästaren. Purehito visade det för Makarov när han blev mästare. År senare visade Makarov det för Gildarts Clive när han berättade för honom att han ville att han skulle bli nästa mästare i Fairy Tail. Enligt Ivan Dreyar är Lumen Histoire Fairy Tails mörker, medan det enligt Mavis Vermilion är Fairy Tails ljus.

Wiki-länk

2
  • ah, så det heter Lumen Histoire, finns det något annat att veta om denna hemlighet? eller är det så långt historien avslöjas för oss?
  • 1 Så vitt jag vet intet mer avslöjas om det.

Ursprungligen sa man det Lumen Histoire ligger i källaren. Detta har senare (i kapitel 4 avslöjats, inte för att vara en sak, men ett vapen. Ett vapen relaterat till den förseglade kroppen av den första mästaren i Fairy tail, Mavis. Därför mer än bara Lumen Histoire, det är Mavis förseglade kropp som ligger under Fairy Tails ursprungliga byggnad.

Citat från wiki:

Lumen Histoire ligger i ett hemligt underjordiskt rum i Fairy Tails ursprungliga byggnad. Denna hemlighet är bara känd av Fairy Tail's Guild Master och överförs successivt till den nya mästaren. Precht visade det för Makarov när han blev mästare. År senare visade Makarov det för Gildarts Clive när han berättade för honom att han ville att han skulle bli nästa mästare i Fairy Tail. Enligt Ivan Dreyar är Lumen Histoire Fairy Tails mörker, medan det enligt Mavis Vermilion är Fairy Tails ljus.

Senare avslöjas att Lumen Histoire faktiskt är kroppen av Mavis Vermilion innesluten i en kristall. Makarov kallar det också det "ultimata vapnet" för Fairy Tail. källa

2
  • Användare diras2010 kommenterade genom redigeringsförslag: "Kom ihåg att Alias ​​of Maven är" Fairy Strategist "och anges i mangan att när hon befallde Fairy Tail på slagfältet var guilden oslagbar, och när Acnologia attackerade Fairy Island, andan av Maven var den som kastade "Fairy Shield" för att rädda guilden från fullständig förstörelse, så det misstänks att frigöra Maven från den eviga slumret i Lumen Historie bör göras som "sista utväg" för ett överhängande angrepp så kraftfullt att Guild medlemmar kan inte innehålla eller stoppa "
  • @ diras2010 Jag tror att Mavis förseglades på grund av en förbannelse som hade hänt henne genom att använda den ofullständiga versionen av Fairy Law (från spoilers av FTZero som går runt). Det nya kapitlet borde ge oss lite mer insikt i detta, men jag vet inte varför de inte släpps trots att spoilrarna är ute i flera dagar.

Flickan i kristallen är det 406: e kapitlet i Hiro Mashimas Fairy Tail. Det är här du kan hitta svaret på huvudfrågan i denna tråd.
Det avslöjades i det andra till det senaste kapitlet att Lumen Histoire är Mavis Vermillion, fryst i en kristall.

1
  • 2 Du bör ange vilket kapitel detta är så att framtida tittare kan berätta. Det är också tveksamt om detta faktiskt svarar på frågan eller om det bara ska vara en redigering av ett av svaren.

här är det i kapitel 406: Flickan i kristallen

..Mavis Vermillion