Anonim

Rude- Magic! TEXT

Jag tror att Jägare X jägare manga har hållit på i flera månader nu; vet någon orsaken till pausen? Planerar författaren att fortsätta serien?

1
  • Relaterat: Finns det några nyheter om Hunter x Hunter sedan juni 2016?

Tidigare har anledningarna till HxH-avbrott vanligtvis varit "ohälsa", "forskning" och "mangaka-omständigheter". Det mesta sägs dock falla under "mangaka-omständigheter". Den här webbplatsen (jp) spårar dem alla.

Att se hur HxH och Yu Yu Hakusho har varit sådana träffar, mangaka, Yoshihiro Togashi, har fått en hel del inflytande på Shonen Jump och redaktörerna är tydligen väldigt mjuka mot honom. Även om det sägs att han led av hälsoproblem tack vare det pressande schemat för YYH, sägs det också att han spelar truant mycket och deltar i Comikets när han förmodligen är sjuk. Togashi är också känt för att vara ett massivt Dragon Quest (relaterat April Fool's skämt) -fan och uppenbarligen gillar att ta en paus när en ny version kommer ut.

Historien säger att mangaka inte gillar att använda assistenter och föredrar att rita allt själv. Han är ökänd för att inte uppfylla sina veckovisa deadlines och släppa kapitel med extremt grova konstverk. Han har varit känd för att ha gjort en paus för att skriva om sådana kapitel för att släppas på den mer lukrativa tankmarknaden.

Jag kan inte hitta någon källa som anger exakt varför han är på paus nu, men jag tror att det är säkert att anta att Togashi kommer tillbaka och att mangan kommer att fortsätta. Endast tiden kommer att visa när detta kommer att hända.

3
  • 3 Du kan också notera att kvaliteten går upp och ner, och RIKTIGT ner under myrbågen antog jag att det berodde på att han bröt handen eller fick karpeltunnel eller något ...
  • @ ton.yeung Bra poäng. Jag tror att han tecknar dem igen för tanken bons.
  • Jag tror att svaret måste uppdateras