Anonim

My Jojo pose Compilation 2 + Bloopers | JAYTSTYLE ☆

jag vet det Projekt Tsuki-no-Me skulle vara "Madaras" Sharingans reflektion över själva månen, som Tobi förklarade under Fem Kage Summit. Men när han tog händerna på Nine-Tails Chakra från Lords Kinkaku och Ginkaku blev månen till en röd det ser ut som en vanlig fullmåne, men i röd färg. Så är det den första etappen av Projekt Tsuki-nej-mig?

1
  • Jag har inte avslutat Naruto ännu, så snälla, skäm inte bort mig. Jag är du villig att svara, försök bara förklara detta för mig, okej? : D.

Sharingan har förmågan att hypnotisera någon bara genom att få ögonkontakt med dem.

Från Sharingan-artikeln:

Sharingans sista allmänt använda förmåga kan framkalla ett unikt märke av hypnos som innebär att man antyder handlingar och tankar till motståndaren genom genjutsu som kastas genom enkel ögonkontakt mellan båda parter

Obito kunde till och med kontrollera Kurama, allmänt känd som Nine-Tails ( , Ky bi), så du kan föreställa dig vad Madaras Sharingan-hypnos kan.

Återigen, från Sharingan-artikeln:

[...] endast Madara och Obito Uchiha har uppnått denna bedrift. Det har påpekats av Madara Uchiha att djuren var slavar till dem med de välsignade ögonen. När detta användes mot Manda and the Nine-Tails, tog deras ögon på tomoe-mönstret i användarnas Sharingan medan de var under hypnotiskt inflytande.

För att hypnotisera alla behöver Madara att alla tittar in i hans ögon. Därför använder han månen som en reflektor för ögonen så att han kan tillämpa Sharingan-hypnos på alla som tittar på månen. Den röda månen är början på hans Sharingan-reflektion.

Du kanske också vill läsa det här svaret om Infinite Tsukuyomi: Varför påverkas alla av Infinite Tsukuyomi?

Tsuki nej mig, är i grunden ett permanent drömtillstånd, användarens kropp hålls vid liv av en viss mekanismspoiler som undviks. Men "andan" luras till en "lycklig" dröm.

1
  • Kan du utöka ditt svar och inkludera spoiler i >!. Om du inte kan få formateringen rätt hjälper vi.