Anonim

Sjuka valpar soul eater amv detta är krig SUB !!!

Jag ville titta på Chaos; Child, men jag hörde att jag behövde titta på Chaos; Head, som är en prequel, först. Är detta sant?

Child är en uppföljare, jag har inte sett alla avsnitt (ännu) från andra säsongen av Chaos, men genom att hoppa över Head skulle du missa mycket information som hände under vissa händelser. Dessa händelser och hur de hände liksom tankarna bakom dem kommer definitivt att göra barnet lättare att förstå. Och ja det är ganska tråkigt de första episoderna men det är en trevlig komplex plot-twist jämfört med din genomsnittliga anime.

3
  • Har du några källor till detta?
  • Här har du. Som en andra källa använder jag mina kunskaper från att titta på säsong 1 och några avsnitt från säsong 2. sv.wikipedia.org/wiki/Chaos;Child
  • Verkar korrekt för mig, tack för wiki-länken. Jag uppmuntrade dig att alltid ge referenser där du kan i svar

Båda föreställningarna är ganska förvirrande först. Chaos Child är sex år senare efter Chaos Head. NewGen-händelserna i Head har koppling till Child såväl som om att vända illusioner till verkligheten. Karaktärerna från Head kommer inte att ha någon roll i Child så undra inte var de är. De skulle mycket troligtvis ha lämnat staden och åkt att bo någon annanstans sedan det var sex år.