Anonim

One Piece: All Dead Characters (Kapitel 915)

Kyros verkar ha dödat Doflamingo i kapitel 743. Är han verkligen död? Jag vill att Doflamingo ska dö, men han kan inte bara dö så snabbt. Det borde vara en kamp mellan Doflamingo och Luffy.

3
  • Eftersom vi känner till seriens meritlista för den här typen av saker är oddsen överväldigande för att Doflamingo ska leva - vad gäller det, det är upp till spekulation, tills kapitel 744. Vi får bara vänta och se.
  • Om Doflamingo inte är död, är det super, super överdriver hans makt. Då kan 1000 buster-samtal inte döda honom med 1000 amiraler.
  • @kapusanjay Doffy är inte död, och tbh jag tror inte att hans makt är överdriven. Han har många års erfarenhet och är en ganska smart kille, så det är vettigt för den här 41åriga killen att vara åtminstone så stark och har hittat sätt att använda sin djävulens frukt maximalt.

Doflamingo-sama lever som väl förväntat.

I kapitel 744, vi kan se hans huvud säga

Fufufu ... Ni har verkligen fått mig bra. Jag är chockad över huvudet.

Medan du är inne kapitel 745kan vi se att det faktiskt finns två Doflamingos. Den vänstra är den huvudlösa Doflamingo vars huvud Kyros skar av, medan den högra (förmodligen) är den verkliga Doflamingo.

Senare i kapitel 745, vi kan se Violet förklara vad som hände.

Det verkar vara en marionett gjord av snöre!

I grund och botten, sedan Doflamingo åt strängfrukten, har han blivit en strängmänniska. Han kan manipulera strängar i den utsträckning att han kan skapa en marionettdublik av sig själv och flytta den som om det vore honom. Det var denna marionett som Kyros hade skurit av huvudet på, inte Doflamingos riktiga huvud. Därför är han fortfarande väldigt levande och helt oskadd

åtminstone vid den punkten.

Det är nu helt bekräftat att denna attack inte dödade honom, hans huvud ger order till sina underordnade i nästa kapitel medan Luffy ropar förvånat "Ah, Mingo lever fortfarande!"

Ingen förklaring till hur han lever ska dock ta reda på det så småningom.

Människor har kommit med många teorier om hur Doflamingo inte dödades av denna attack. Här är teorierna från Youtube. En del av dem säger att antingen lagen använde "Rum", eller kanske Doflamingo på något sätt återfogade sig själv på grund av Ito Ito no Mi-makt. Men när din fråga ställer "Är Doflamingo verkligen död?", Kommer jag att försöka svara på det.

Närhelst en person dödas eller får ett hårt slag, visar Oda alltid blod i panelen. I det här fallet kan vi tydligt se att inget blod har spillts. Om man tittar på Doflamingos uttryck på bottenpanelen ser det inte ut som om han är död. Så vi kan anta att han inte är död.

På en sidotot skulle det vara väldigt antiklimatiskt om Doflamingo dog i ett enda slag.

3
  • Jag älskar mig några anti-klimaxer
  • 1 Han lever! Men hur?
  • Jag var ganska säker på att han inte var död. Det har inte avslöjats hur är han inte död men jag tror att han kan kontrollera sin kropp med strängar och fästa sig själv. Men jag vet inte hur det ska fungera eftersom han är en paramecia och inte en logia. Men vi vet att Oda är känt för vissa undantag, som i fallet med Blackbeard som har två djävulens frukter, kanske vet vi inte hela omfattningen av det ito no mi.

Det beror på att hans djävulens frukt Ito Ito no Mi kan användas som marionett där han kan skapa en exakt klon av sig själv. Jag har just läst de senaste kapitlen, man, jag älskar Oda!

2
  • 1 Jag tror inte att detta verkligen svarar på frågan så mycket.
  • 2 Förklara hur det hänför sig och svara på frågan till hands. Du kan redigera ditt svar genom att klicka på länken :)