Anonim

LE FRÈRE DE VÉGÉTA DANS DRAGON BALL SUPER [CANON OU NON CANON]

Det finns detta Dragon Ball-släktträd som delats på Dragon Ball-relaterade webbplatser, som visar namnet "Tarble" ( - T buru)) på japanska. Är den här tjänstemannen? Har Tarble kanoniserats? IIRC en bror till Vegita nämndes i Battle of Gods men ingen sa hans namn

Tarble har bekräftats vara kanon på källan som du inkluderade i din fråga. Du kan se texten / översättningen med avseende på densamma här.

Tarble är nu kanon.

Han nämndes i Broly film som just släpptes. Inte vid namn, men Raditz Nappa och de återstående Saiyans frågade Vegeta om han hade en bror och han sa ja och antydde att han inte brydde sig för mycket om honom eller kände honom. Och undrade vad som hände med honom. Strax efter att Nappa frågade om Raditz yngre bror (Kakkarot).

Så Akira hade redan fått dem att nämna Tarble i originalet Gudarnas kamp klippa för ritualen men han visste inte var han var. Indikerar att The Special for Tarble var kanon och antydde att de kanske har lärt honom hur man går Super Saiyan (du behöver inte Super Saiyan för ritualen, Pan var inte en) Men Tarble är och kommer alltid att vara kanon. Dragon Ball Z försöker att inte följa historien om drak boll (Japan) för mycket. Specialen heter Dragon Ball: Yo! Son Goku och hans vänner återvänder !!. Kom ut 2008. Så officiellt är det inte ens dubbat.

När det gäller den officiella Dragon Ball-kontinuiteten är Tarble det icke-kanon.

Tarble nämns i filmanpassningen av Dragon Ball Z: Battle of Gods, men nämndes inte alls i avsnittet av Dragon Ball Super som täckte händelserna i filmen.

Huruvida han kommer att nämnas i den nya filmen, Dragon Ball Super: Broly, återstår att se. Filmen släpps officiellt i Japan den 14 december.

1
  • 1 Obs: Tecknet har nyligen bekräftats vara kanon.