Anonim

Lazy X - Shame On You

Jag hämtar Gundam: G Reconguista och de fortsätter att prata om Kuntala. De korta beskrivningarna hittills var att de är lägre klassmedborgare och att de brukade höjas som mat.

Kannibalism? För allvar? Människor skulle göra det värsta beståndet. Du måste vänta i 16 år för att få en anständig mängd vad som helst att äta. Kor mognar på mindre än 5 (kanske 2ish?), Och får och getter är snabba att uppfostra. Och de äter gräs, som vanligtvis finns överallt.

Jag hittade en blurb på en Gundam-wiki och en reddit-tråd som ställde liknande frågor, men inte mycket för svar.

  • Varför uppfostrades människor som mat?
  • Om ett sådant folk befriades från träldom, hur och varför är de fortfarande andra klassens medborgare och diskriminerade?
4
  • 1. plot-enhet, 2. mänsklig natur, src: historia, dvs. minoriteter, kastsystem, aristokrati, etc ...
  • Jag har inte sett serien men om den liknar Soylent Green behöver de som växer upp bara inte veta och då kan de "råka" när det är dags att skörda när de är äldre
  • Jag har intrycket att folket uttryckligen uppfostrades för att ätas och därför inte visste att de skulle ätas eftersom de var okunniga. Men den allmänna befolkningen visste vad som hände.
  • 'Och de äter gräs, som vanligtvis finns överallt."ja, enligt Wikia på Regild Century,"de överlevande människorna på jorden klustrade runt ett område i Amazonas (den sista gröna platsen på planeten vid den tiden)", så det blir svårt att skaffa tillräckligt med boskap för att mata befintliga människor? Kuntala själva används också som" ersättningsmat "i händelse av livsmedelskris.