Anonim

Drain STH - Alive - remix

Vad kommer att hända med de reinkarnerade människorna om Edo-Tensei-användaren (jutsu-caster) dör?

Som Kabuto nämnde kommer jutsu inte att släppas om han dödas. Om så är fallet, vad händer med den reinkarnerade shinobi?

Om kallaren dör, fortsätter all återupplivad shinobi att existera utan styrenheten.

Innan jag börjar är det viktigt att veta hur kontroll fungerar i Edo Tensei. Det finns tre kontrollmetoder som kallaren kan placera på en shinobi:

  1. Shinobi får ha kontroll över sig själva
  2. Shinobi får ett mål och de måste slutföra det
  3. Summoner kontrollerar Shinobi helt

Kabuto kan bestämma vilket kontrolllager han vill hävda för varje individ.

När Kabuto lever, kan han fritt ändra kontrolltyp över alla shinobi under hans befäl. När han väl är död kommer hans armé att fortsätta uppfylla sin sista order innan han passerade.

Det betyder att människor som hade kontroll över sig själva fortfarande har kontroll över sig själva. De som får vissa uppdrag måste fortfarande slutföra uppdraget (vilket förmodligen är en kombination av mycket detaljerade uppgifter för att få hävstångseffekt över Madara). När det gäller den sista gruppen återgår de till det senaste alternativet mellan 1 och 2. Om de tidigare hade full kontroll kommer de att återfå full igen.

OBS: Medan Kabuto bestämmer sin kontroll över sin armé finns det flera sätt att också bryta sig ur den - förklaras i mitt svar här.

Enligt min förståelse drivs Edo-Tensei av hjulets Chakra, som krävs för att tanka den reinkarnerade shinobi.

Så de som fortfarande kör, kommer att kunna använda sitt återstående Chakra och sedan sluta fungera (och därmed dö).

Men då kan du också anta att med rätt kunskap och tillämpning av sälar skulle du kunna häva Chakra från miljön, eller så kan du ha en armé av shinobi som driver hela saken.

6
  • Om så är fallet kunde Sasuke och Itachi lätt ha dödat kabuto för att avsluta edo-tensei. Så att alla reinkarnerade shinobi tar slut på chakra och dör på nolltid.
  • Jag tror inte att reinkarnerade människor får chakra från jutsuägaren. De får bara instruktioner från jutsuanvändaren genom talismanen som sätts in i hjärnan.
  • Det var därför jag lade till den senare delen om du dödade killen och han gjorde sätta upp en detaljerad tätning någonstans för att driva Edo-Tensei, då skulle du inte ha någon med kunskap om dess läge, och därmed skulle fastna med en uppsjö av reinkarnerad shinobi. Något annat men att döda Kabuto skulle stoppa hans instruktioner, kanske du undrar om det skulle vara tillräckligt.
  • Pls ange källan för dina anspråk :)
  • 2 Nej, det förklarades uttryckligen att även om hjulet dör, förblir armén fortfarande odödlig och ostoppbar. Så ditt svar har lite meriter, tror jag.