Anonim

Att göra min syster ANIME | Hej därImShannon

Det finns en shoujo-manga som jag minns att jag förmodligen läste för ungefär sex år sedan (ge eller ta) om en skola med en hårklippningsklubb i. Det finns några pojkar i det (kanske 3) och de är i huvudsak kändisar inom sin skola. De gör hårskärningsshow för skolan i salongen, och de förvandlar tjejerna från att vara oattraktiva till att vara mycket attraktiva. De kan också ha sminkat för tjejerna också.

Det var en tjej i mangan som hade utbildats av en av hårklipparnas (hennes far) men hon tyckte inte om att klippa hår. Hon hamnar dock i det, och hon är väldigt bra på det. Jag tror att i mangabokomslagen hade hon rosa eller orange hår. Vet någon vilken manga detta var?

Mangaen du letar efter heter "Beauty Pop".

Här är MALs sammanfattning:

Även om en riktigt begåvad frisör har Kiri Koshiba inget intresse av att använda sin talang för att driva berömmelse och förmögenhet, till skillnad från de tre populära pojkarna i "Scissors Project" i skolan. De är fast beslutna att bli det bästa makeover-laget i Japan, de ger pråliga makeover till handplockade tjejer. Så mycket som Kiri försöker undvika Scissors Project-strålkastaren, finner hon sig själv svara på skönhetens samtal

0