Anonim

Goku's Universal Waves - DEBUNKED

Jiren kunde undvika Hit tids attacker och förutsäga hans rörelsemönster.
Han verkar också vara lika stark som en förstörelsegud.
Många gudar försöker uppnå Ultra Instinct och några av dem kämpar fortfarande för att bemästra det.
Finns det en indikation på att Jiren uppnår eller till och med behärskar användargränssnittet?

Huvudkonceptet för Ultra Instinct är att minska reaktionstiden betydligt. Vi vet detta baserat på Whis kommentarer när vi tränade Goku och Vegeta. Vados kommentar också under Goku vs Kefla.

Vados sa också att Jirens reaktionstiden är nästan perfekt. Vi kan dra samma slutsatser baserat på den senaste kommentaren hon gjorde när Hit attackerade Jiren efter att Jiren besegrade Goku. Hon sa att de flesta krigare är öppna omedelbart efter att ha kämpat mot en fiende och Jiren hade inte ens den svagheten och han reagerade omedelbart för att blockera träff. Vi ser också att Jiren kan undvika den första Sparka från Ultra Instinct Goku.

Vi ser också i Ultra Instinct-tillståndet, Goku gjorde det ganska bra med Jiren trots att Jirens fysiska kraft var betydligt högre jämfört med Goku. Så med andra ord gjorde omvandlingen Gokos reaktionstid bättre än Jiren, varför Jiren hade problem med att landa attacker. Men Jirens reaktionstid är extremt bra för att lätt kunna reagera på Hit's time skip och hans attack som Goku inte kunde så lätt.

Jag tror alla God Tier fighter , dvs Guds av förstörelser och Jiren har krävt mycket minimal tid för att reagera och därmed har användargränssnittet bemästrat sig i en utsträckning. Det är dock inte i samma utsträckning som Whis och de andra änglarna och Goku har möjligen behärskat den undvikande delen, i samma utsträckning som Whis. Anledningen till att jag tror att Jiren inte har gjort det så mycket som Goku har gjort är på grund av något som sagts av Whis under UI-kampanjen Goku vs Kefla . Whis sa att Goku attacker var ganska svaga och det var även efter att han startade. Under hans kamp mot Jiren vet vi att Jiren när det gäller rå makt är jämförbar med en Gud av förstörelsens makt. Därför om Jirens reaktionstid var bättre än Goku eller till och med lika med Goku, skulle han inte ens ha kämpat lite mot UI Goku.

Detta leder mig till min slutsats att Jiren har inte behärskat självrörelser. Jag tror att han har en reaktionstid som är mycket jämförbar med en Guds. Goku ligger dock framför honom när det gäller det. Jirens råa kraft är å andra sidan överlägsen Goku och jämförbar med Beerus och de andra gudarna.

2
  • Så är det att han inte kan använda den eller att han inte behärskar den helt. Jag blev lite förvirrad.
  • 1 Jag tror att Ultra Instinct är ett tillstånd där din kropp perfekt kan reagera ur instinkt 100%. Så din reaktionstid är som lägst. Vi ser Beerus använda en ofullkomlig version av densamma i Manga. Jag tror att Jiren är i det skedet. Inte perfekta det i samma utsträckning som Goku har.