Anonim

Flash Hero Battle for Love | Flash Hero Crime City Fight - Android GamePlay

Vid någon tidpunkt i webcomicen ges hastigheten för Flashy Flash: s attack: det tar ett centisekund att utföra varje attack. Jag antar att hans hastighet kan beräknas om du vet avståndet mellan hans attacker. Jag vet inte om Speed-o'-Sound Sonics hastighet anges eller om den kan beräknas, men den måste nog vara över ljudets hastighet, eller hur?

Vem är snabbare, Flashy Flash eller Speed ​​of Speed-o'-Sound Sonic?

Härifrån, som också är från One-Punch Man Encyclopedia, det står att Speed-o'-Sound Sonic kan komma in massivt hypersoniska hastigheter. Hypersonisk hastighet har minst Mach 5 (1 715 m / s). Under tiden kan Flashy Flash utföra 1 attack per 0,01s.

Inte säker på min matte men om vi antar att varje attackavstånd är en meter lång för Flashy Flash för att uppnå 0.01s, så kan Speed-o'-Sound Sonic utföra en attack på samma avstånd i ungefär 0.00058309037s, med tanke på att hans hastighet är i Mach 5, vilket är lägsta för hypersonisk hastighet.

Detta innebär att, baserat på approximation, Speed-o'-Sound Sonic är mycket snabbare än Flashy Flash eftersom det tar kortare tid att utföra en attack.

7
  • Konstigt hur du begär källor i det andra svaret och gör sedan ett stort antal antagna antaganden. Vilka är alla helt felaktiga. Jag räknar en panel där Flashy Flash gör ungefär 14 melee-attacker på högst en tiotusendel av en sekund, vilket gör att din hastighetsberäkning av flera storleksordningar.
  • För att inte tala om äpplen till apelsiner jämförelse av rörelsehastighet kontra attackhastighet.
  • @zibadawatimmy Jag nöjer mig bara med informationen. Frågaren sa att det var en uppskattning från webcomic så jag använde den informationen. Mitt svar baseras på vad frågan har gett.Kan du också ange de '' antagna antagandena ''? Flashy Flashs hastighet togs från frågan. Hastighet oonisk hastighet hämtas från OPM-uppslagsverket. De hypersoniska hastigheterna uppskattas från wikipedia. Om du tror att all information är felaktig, ge i alla fall ett bättre svar och referenser.
  • Och länka kapitlet där du hittade panelen ...
  • Jag hade saknat den del där han sa det, så det förklarar det. Op är fel. Det förekommer i intervallet 1/100-th av ett centisekund, eller en tiotusendel av en sekund. Det finns i kapitel 84 i webcomic, sidorna 1-5. Det är inte ens den övre gränsen för hans hastighet eftersom han sedan börjar gå ännu snabbare, vi får bara inte de praktiska stoppuret som läser minuter: sekunder centisekunder "tiotusendelar när han börjar gå snabbare.

Även om jag gillar Sonic mycket bättre, är det ganska uppenbart från vad vi hittills har sett: (Manga Spoiler Alert)

1.Flashy och Sonic var från samma ninaby, samma ninjaklass (44: e "End Class" eller vad som helst), samma generation. Flashy var nummer 1 från denna klass.

2.De två ninja-dudesna (överklassen från samma ninja-skola och by), som åt monsterfikationscellerna, var mycket snabbare än Sonic, medan Flashy slog dem ganska lätt 1vs2.

Även om Sonic för närvarande är långsammare tror jag att han kommer att komma ikapp någon gång och kanske till och med överträffa Flashy.

2
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.
  • Oavsett bristen på källor är vad han sa åtminstone i # 2 sant. Jag kommer inte ihåg var det nämns att Flashy Flash var nummer 1 från sin klass och att Sonic var från samma klass eller samma generation

Grunden för din fråga är redan lite ojämn. Din ".01 andra" siffra är nästan säkert baserad på följande sida (och föregående) i kapitel 84 i webcomic:

Du kan se ungefär 14 till 16 attacker gjordes i den här bilden, och timern från föregående panel, innan några attacker, läste 00:00 "00'01.

Så attackerna hände under 00:00 "00'01 tidsenheter. Frågan är, vilka tidsenheter använder den ens? Det står inte uttryckligen och fans tycks falla i två läger. Vissa tycks tro att siffror före: är timmar, medan andra tror att det är minuter. I det första fallet var intervallet 1 centisekund (= .01 s), medan det i det andra är en hundradels av det: .0001s.

De första människorna är, enligt min uppskattning, en massa lommar. Men för att vara rättvis finns det faktiskt anledning att tänka på det. Om du läser en digital klocka använder den formatet hh: mm, så det skulle naturligtvis föreslå att den första enheten i den här bildens stoppur är i timmar. Varje (sprinter) stoppur jag någonsin har sett använder emellertid en mm: ss-form, följt av centisekunder i något annat format (vanligtvis bara något mindre antal). Om du mäter timmar mäter du inte en sprinter trots allt! Att gå mer exakt än centisekunder är ovanligt för ett stoppur, eftersom felaktigheten i människans start och stopp är större än så. Professionella sporttidsanordningar (som inte drivs av människor) och höghastighetskameror kan ganska enkelt uppnå noggrannhet på 0,0001-nivån, även om många sporter kan hitta noggrannhet till .001s tillräckligt.

Det finns några fans som har försökt uppskatta hans rörelseshastighet och attackhastighet från panelerna i detta kapitel. Siffrorna hamnar överallt. Den här användaren använde .01s-intervallet och beräknade sina händer under attacker flyttade runt Mach 5.3. Det handlar om den nedre änden av Speed ​​of Sound sonic (rörelse) hastighet som föreslås av W.Ares svar. Med .0001s-intervallet får du Mach 530 istället, vilket är radikalt snabbare; 100 gånger snabbare. Jag har sett ett inlägg som säger att intervallet var ett mikrosekund, vilket är .000001s, vilket får oss upp runt 1% till 2% av ljusets hastighet. Men det verkar definitivt som en felläsning av stoppuret.

Och på ett eller annat sätt, strax efter denna panel börjar Flashy Flash flytta ännu snabbare. Men vi har inte längre ett stoppur i panelerna. Men han använder en efterbildsteknik ungefär som vi såg Sonic använda mot Saitama. Sonic skapade 10 efter bilder han rörde sig så fort. Men Flashy Flash rör sig så snabbt att många efterbilder ser ut "som en orm":

Detta indikerar att han är dramatiskt snabbare än Sonic och attackerar uppåt mot Mach 5 (eller Mach 500!) * När han inte ens går full.


* Och det gör antaganden. Såsom att varje knytnäve går en i taget och kan underskatta det totala avståndet varje knytnäve har att resa, eftersom den tidigare kan vrida nästa för att attackera längre bak. Försök bara med några boxningsstopp och notera hur om du jabbar med höger så vrider din kropp höger axel framåt och vänster rygg. Du kan också se på bilden att det uppenbarligen är ganska mycket båge i strejkerna, och till och med förändringar i attackvinklar som tyder på att han rör sig en hel del. Vi antar till och med antaganden om tidsintervallet: kanske allt fram till innan han började attackera lämnade det bara för att träffa 02-numret, och i det lilla spännvidden till vänster avslutade han varje attack precis som tiden slog 02. Vi bara inte t har tillräckligt med siffror för att vara säker; men traditionella berättande normer antyder att vårt antagande är korrekt.

I de nyare kapitlen i den ena stansmannen möts webbkamera sonik och blixt för en duell och soniska krafter blinkar för att använda en av hans ultimata tekniker. säger att han kunde döda flash även om jag tror att sonic kan vara snabbare än flash

1
  • Dessa två är massiva skrytlås så det är oklokt att ta uttalanden från dem som "Jag kan döda dig själv" som sanna tills de faktiskt har gjort det. Även om han lätt undvek det är upp till tolkning: hans kind visas sångad och röker efteråt. Ändå, ja, om kampen fortsätter att vara 1v1 kan vi få ett definitivt svar på vem som vinner i en kamp. Men det bästa vi kan säga för tillfället är att Flashy Flash är mycket förvånad över hur bra Sonic är.