Anonim

Vad är viktigare för viktminskning - kost, motion eller SOVA?

Under scenen där Mitsuru skulle anställas av gänget Mikiya och Shiki ser vi en man med svarta glasögon sitta framför Mitsuru (se bilden nedan). Är det Mikiya eller bara en medlem i gänget?

Jag menar, å ena sidan, när Mitsuru hänvisade till Mikiya (den nuvarande gängledaren), kunde vi se den här mannen. Därför kan vi dra slutsatsen att det är Mikiya. Men å andra sidan skulle det inte vara förvånande om producenterna bara visade en gängmedlem som ansvarar för rekryteringen.

Jag är fortfarande lite tvivelaktig om att den här mannen kan vara Mikiya eftersom hans personlighet verkar lite motsägelsefull för hans yngre jag. Men det måste också övervägas att det fanns ett tidssprång på över 10 år.

Så är den här mannen Mikiya eller bara en gängmedlem?

1
  • Jag trodde att det var en löjtnant i familjen Ryougi.

Den här killen är helt enkelt lånhajen som Mitsuru hade att göra med. Han står också upp med uppmärksamhet när Ryougi, familjens chef, går in, som en underling skulle göra.

även om detta är en fråga från 3 år sedan men jag har precis avslutat att titta på hela Kara no Kyoukai-serien. Jag drar bara slutsatsen att killen framför mitsuru som visas som en "lånhajar" faktiskt är Shikis Bodyguard.