Anonim

Time In The Spotlight - 61 - Rhys

Innehåller spoilers för tidiga mangaläsare eller anime-tittare

Efter Phantom Lord-bågen, två magiker

Juvia Lockser och Gajeel Redfox

som var S-rankade medlemmar i deras tidigare guild som hade gått med i Fairy Tail. Varför behöll de inte sin S-rankningsstatus?

Varje guild följer sina egna kriterier för att marknadsföra sina medlemmar som S-rankmages.

Fairy Tails kriterier för att bli befordrade till S-rankmage är strängare än Phantom Lords. Mästaren Makarov nämnde att han valde deltagarna till S-rank-examen genom att titta på deras styrka, hjärta och själ. Från mästare Joses personlighet och hans besatthet med att göra Phantom Lord till den starkaste guilden kan vi vara säkra på att han bara använder stridsstyrka som kriterium och inte bryr sig om saker som hjärta och själ.

Dessutom, även om S-rankmages var de starkaste Phantom Lords magikerna, kunde man inte vara säker på var de står i jämförelse med Fairy Tails medlemmar. För att avgöra det måste de också gå igenom S-rank-examen.

Det är också en Fairy Tail-tradition att genomföra en S-rank-examen varje år. Det kan också vara en del av traditionen att det enda sättet att bli befordrad till S-rank är att klara provet, och det finns inga direkta möten.

4
  • Varför ställer du frågor som du vet svaret på?
  • 1 @ytg StackExchange tillåter användare att svara på sina egna frågor för att skicka vidare information. Antag att du hade en fråga som inte redan ställdes här och istället för att skicka den direkt gick du ut och hittade svaret någon annanstans. Istället för att lägga upp frågan här och vänta på svaret du redan hittat kan du svara på din egen fråga och dela frukten av ditt arbete med andra.
  • @ytg Jag svarar på mina egna frågor eftersom Jag kan svaret. :) Dessutom tillåter StackExchange inte bara utan uppmuntrar användare att göra det. Kolla in Jeffs blogginlägg.
  • @ytg Du uppmuntras också att svara på din egen fråga. Tveka inte att bidra med din kunskap till samhället. :)