Anonim

1984 NLCS Gm1: Sutcliffe hjälper sin egen sak

Jag såg nyligen den här bilden av en ung pojke i ungefär gymnasiet med en ung flicka under armen och pekade upp mot stjärnorna med texten "lolikoner är sjuka!"


(Obs! Inget brott avsett från bilden.)

Finns karaktärerna i den här bilden från en verklig anime eller manga, eller är de bara kompenserade för den här biten av konst? Om det är det förra, vilken serie kommer de från?

1
  • Möjlig kopia av Var är den här bilden från? Hur använder jag Omvänd bildsökning för att hitta källan till en anime / manga-bild?

Det här är från den eroge / visuella romanen Cross † Channel. Karaktärerna i bilden är Taichi, huvudpersonen och Yusa, en ung flicka som bor bredvid huvudpersonen. Taichi, som har vissa mentala förhållanden, inklusive att vara en sexuell avvikelse, är i den här scenen och avslöjar sin avsikt att inte göra något olämpligt för Yusa.

Här är Wikipedia sammanfattning av handlingen:

Efter en misslyckad sommarsemester med andra medlemmar i skolans sändningsklubb återvänder Taichi Kurosu och några av de andra klubbmedlemmarna till staden, bara för att upptäcka att alla levande varelser inom den utom klubbmedlemmarna har helt försvunnit. För att bekräfta statusen för omvärlden beslutar Taichi att samla andra klubbmedlemmar för att hjälpa Misato Miyasumi, sändningsklubbens president, att sätta upp en sändningsantenn för att kontakta eventuella överlevande. Men Taichi upptäcker snart att världen faktiskt upprepar samma vecka och därmed återställs alla deras handlingar, utan förlust eller vinst, oavsett vilka åtgärder som vidtas. Taichi letar efter sig själv och återställer trasiga band, och måste upptäcka att det finns existens i denna konstiga och ensamma men, för Taichi, tröstande värld.