Anonim

DBember: Topp ikoniska ögonblick i Dragonball: 24-19

I Maji de Watashi ni Koi Shinasai !, Suguru är en otaku med en anime karaktär på sin skjorta under sin uniform:

Jag känner att den här karaktären är bekant, men alla försök att identifiera henne har misslyckats, så jag lutar mig nu mot tron ​​att hon bara är en sminkad karaktär ritad i en typisk moe-stil.

Är det här en riktig karaktär från någon annan källa, eller är det bara ett generiskt utseende moe-karaktär? Observera att karaktären på skjortan i animeversionen ser lite annorlunda ut, så om de faktiskt är annorlunda, ställs denna fråga om det visuella nya utseendet ovan.

1
  • Jag har inte spelat romanen, så min expertis är mindre än din, men min forskning har också fått mig att tro att hon bara är en stereotyp moe karaktär.

Det är möjligt att det kan vara Yume Kuonji, den rosa hårflickan från Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de, den andra visuella romanen från MinatoSoft, tillverkaren av Majikoi. Det finns många olika karaktärsdesigner och karaktären på T-tröjan kan bara vara en stiliserad version av Yume. Det är svårt att säga från skärmdumpen ovan, men du kan se på den andra skärmbilden den ahoge, enda strängen av rosa hår som är en del av Yumes design.

1
  • Detta verkar möjligt. Jag har tittat på några japanska språkwebbplatser (t.ex. www20.atwiki.jp/majikoi), men jag har ännu inte hittat något som bekräftar eller förnekar det. Jag kommer säkert att uppdatera om / när jag hittar något.

Svaret är en platshållare såvida inte någon hittar ny information.

Efter att ha tittat på flera webbplatser, både på engelska och japanska, kunde jag inte hitta någon information om detta. Det är mycket troligt att Minato Soft inte officiellt har sagt något om vem karaktären är baserad på de webbplatser jag kollade. Vi behöver antingen ett uttalande från dem direkt eller för att karaktären ska vara lätt att identifiera, och det verkar inte heller vara fallet här. Därför är frågan mycket sannolikt inte svarbar baserat på allmän information.

Om karaktären är baserad på en karaktär från en annan serie är antingen bilden på Sugurus skjorta stiliserad så att de inte är lätt igenkännliga, eller så är det en karaktär som inte är känd. Om det till exempel är Yume från Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de, som Jon Lins svar antyder, så matchar frisyren inte perfekt, eftersom Yume har platta lugg snarare än taggiga och låser över varje axel, vilket karaktär på Sugurus skjorta verkar inte ha. Det är inte tillräckligt med anledning att avvisa tanken att den är baserad på henne, men vi skulle behöva ytterligare bevis som inte verkar finnas.

Min bästa gissning är Komoe Tsukuyomi från Toaru Majutsu no Index (en extremt populär anime i Japan) med en hembiträde. Även om Komoe aldrig hade en städersdräkt, kan det vara en vänlig gest från en studio till en annan. Om du zoomar extremt nära på bilden som du gav ser du några rester lila / rosa som liknar Komoes ögonfärg.

Bild:

1
  • 3 Jag tror inte att det är Komoe, åtminstone inte medvetet. Karaktären på Sugurus verkar ha en betydligt större bröstkorg än Komoe. Jag håller med om att ansiktena liknar.