Anonim

I avsnitt 6 av Chuunibyou-demo Koi ga Shitai!, Ger Rikka medlemmarna en "uniform" som är en svart skjorta med 2 kanji på framsidan. Hennes läser "Evil Eye" (jagan), Yuuta läser "Dark Flame" (yami honoo), Kumins läser "Black Dream" (kuro yume) och Dekomori läser "Purgatory" (rengoku).

Jag tror att de aldrig nämner vad Kumin eller Dekomori säger, så jag var tvungen att översätta dem själv, och Kumin var vettigt, men jag förstår inte Dekomoris. Finns det någon annan hänvisning till henne som "skärselden" eller något annat?

2
  • Kanske relaterat: Är Dekomori tänkt att säga "desu" eller "död"?
  • Som jag minns hade Dekomori inte ett chuuni-alias / kodnamn (a la Dark Flame Master eller Morisummer / Forest Summer / hur du än vill lokalisera det) och hänvisades till stor del av hennes förmodade vapen, "Mjolnir Hammer", under chuuni-aktiviteter. Det här är bara en gissning, men hennes skjorta kan ha varit "Purgatory" eftersom hon tenderar att basera de flesta, om inte alla, av hennes chuuni-persona kring Rikka, och därmed vill ha kanji för något "mörkare" som matchar sin "mästare ".