Anonim

VERIVERY - With Us (Itaewon Class OST Part 9) Easy Lyrics

Vad levde exakt nattklassen (och hur länge) innan blodtabletterna skapades? De bodde uppenbarligen på campus medan de arbetade på surfplattorna, och nattklassen har varit på akademin i minst fyra år när anime startade.

Så skulle det inte vara typiskt farligt att få dem att bo så nära människorna med INGENTING att hjälpa dem med sin hunger efter blod?

1
  • Bloddriv och blodbanker möjligen.

Troligtvis varandra. vi ser senare att vampyrer kan överleva på varandras blod som när Kaname drack från Ruka (medan Yuuki toppade genom dörren) och senare när Rido återuppstod matade han också vampyrer1. Jag verkar också komma ihåg några ögonblick mellan Senri och Rima när en av dem klipptes och den andra drack av klippningen.

Men kom ihåg att Vampires of the Night Class inte är nivå E så de har lite mer självkontroll. också en av Guardians uppgifter är att se till att Night Class Students inte matar på Day Class Students som smyger ut på natten.

i värre fall kan Kaname, som en renblod, tvinga sin rätt att inte dricka blod från människan. kom också ihåg att nattklassen är tänkt att vara grunden för samexistens mellan vampyrer och människor, som sådan finns det inte bara skolregler mot att dricka mänskligt blod (som Yuuki nämner för Maria) utan också Kaname och Kaien skulle se till att de enda vampyrerna de erkänner att skolan skulle vara de som tål att inte dricka blod, vilket i början skulle vara vampyrer som skulle vilja att blodtabletterna skulle lyckas


1: Jag misstänker att de var normala vampyrer eftersom några av kvinnorna tycktes vilja att Rido skulle dricka sitt blod snarare än att vilja dricka hans blod