Anonim

Shigatsu wa Kimi no Uso: \ "¿Pude vivir en tu corazón? \" / FINAL

En av anledningarna till att Kousei använder för att rationalisera att aldrig göra något på Kaori (och den verkliga anledningen till hans beslutsamhet, enligt min mening) är att hon är Wataris tjej / romantiska intresse.

Watari och Kaori visas aldrig som ett par, eller ens ha något mellan sig utöver vänskap, när de är tillsammans på skärmen. Kaori verkar inte ens ge Watari tiden på dagen.

I avsnitt 17 berättar han för Kousei "För den kvinna jag älskar skulle jag dricka till och med lerigt vatten", medan han försökte leda honom till att besöka Kaori. Hans försök att driva Kousei till att gå dit verkar ett helt fint wingman-beteende, så jag är ganska förvirrad.

Så det finns ett par okända här:

I näveepisoden står det tydligt att Watari har ett intresse för Kaori (och det är det som startar hela "Friend A" Kouseis självförnedrande tanketåg). Gick de framåt?

Är Watari verkligen wingmanning Kousei när han säger att han ska besöka henne?

2
  • Vem är Kaworu? Det är allt en lögn det Kaori berättade.
  • Jag tror att de aldrig varit ett par. Det sista kapitlet i mangan har kommit ut och översättningen av fans har spridit sig, och om du tittar på det förstår du ... Tyvärr, jag vet inte hur jag ska berätta det utan att ge BIG spoilers ...

Att döma åtminstone från Anime-serien har de aldrig varit ett par. Det är därför jag tror att:

  1. Strax efter att kompisgruppen besökte Kaoris-konserten för första gången märker Watari att Kousei har en sak för Kaori. Jag menar att killen är en bit bröd men även han märkte.
  2. Han gör hardcore wingman Kousei för att träffa Kaori när hon är på sjukhuset. Bortsett från att de inte har något gemensamt verkar han fortfarande alltför intresserad av alla andra tjejer också, det är så jag skulle bedöma att han inte riktigt band med Kaori i första hand. :)