Anonim

Jag var tvungen att använda allt efter vad han gjorde ...

På grund av avsnittet där Goku och Vegeta tränar i en annan dimension vet vi att gud ki kan vara transparent. Och i Fukkatsu no F-film / anime-saga kan Goku bekämpa Frys 4: e form i "bas" -form, och Vegeta kan avleda en ki-sprängning från gyllene fryser också i "bas" -form. Använde de god ki i denna basform (vad skulle få dem att ha en styrka nära en supersajangud) eller var de deras vanliga basform?

Det finns inte riktigt ett exakt svar på denna fråga. Detta beror på att det antyddes tidigt i serien som Goku förmodligen hade absorberade denna gudform i sin basform och vissa kan diskutera om detta är sant eller inte. Det enda vi faktiskt vet är att Goku och Vegeta blev mycket starkare.

Baserat på Whis definition av God Ki är det dock i princip att kunna starta utan att ki läcker ut ur din kropp. Goku och Vegeta utbildades båda för att behärska denna färdighet och Super Saiyan Blue förvandling, är i grund och botten dem som blandar Super Saiyan-omvandlingen med Gud Ki. Så medan de behärskade den här makten växte Goku och Vegeta oerhört kraftfullt i sina basformer, vilket är anledningen till att vi ser att Goku enkelt kan slåss mot Final form Freiza och överväldiga honom. Senare ser vi också att Vegeta (Copy Vegeta) lätt kan besegra SSJ3 Gotenks utan någon kamp. Så på ett sätt använde de antagligen Gud ki men de två hade blivit oerhört starkare sedan Buu Saga.

De Turnering av makt ägde rum lång tid efter Fukkatsu No F (Return of Frieza). Så det är säkert att anta det TOPP basform Goku är starkare än ROF basformulär Goku.

Nu, i maktens turnering, Goku använde alla sina omvandlingar men den enda gången åskådarna (Hakaishins, Kaioshins, Angels och andra krigare) var medveten om att gud-ki används var när Goku kämpade i SSG / SSB-form. Så, för att svara på din fråga:

Hade Goku och Vegeta God Ki medan de kämpade mot Freeza i Fukkatsu No F? Ja.

Använde de det i sin basform mot Freeza? Kanske. Men andra kommer inte att vara medvetna om de använder God-ki i basform, sett från Tournament of Power arc.