Anonim

Bertolts Titan-form är ovanligt stor och närmar sig nästan 50 meter. Fanns det någon särskild anledning till varför den är så stor jämfört med resten?

Människorna blir titaner genom användning av ett injicerat läkemedel, och den Titan-form de tar beror på den typ av medicin som injiceras. Därför kan man dra slutsatsen att Bertolt Hoover fick en injektion som gav honom den gigantiska formen.

Fallbevis är Rod Reiss, som blev en Titan som är ännu större än Bertolt efter att han slickade den spillda injektionen som han försökte ge till Historia.

Jämfört med väggen kan du se att Rod Reiss blev ännu större än Bertolts Titan-form.

Vi har också Eren som bevis, som ursprungligen inte kunde härda, men fick den förmågan efter att ha druckit en flaska med ordet "Rustning" på sig. Flaskan var från Rod Reiss påse som innehöll flera injektionsflaskor som kunde göra en människa till en Titan Shifter och till och med alla hade etiketter så det kan därför sägas att Titan-formen som en person tar baseras på typen av medicin och den kan till och med förstärkas genom att konsumera andra typer av medicin.