Anonim

पेपर रीसाइक्लिंग का बिज़नेस कैसे करें || Hur man startar pappersåtervinningsverksamhet

Det första spåret på den första drama-CD: n för Kuzu no Honkai heter "Nyan Nyan Prelude". Den har karaktärer med namnet "Checo" (?) Och "Shuu", av vilka den förra bokstavligen kan vara en katt.

Sammanfattningsvis: spåret börjar med att de gör fula saker (som det är Kuzu no Honkaibrukar). Checo säger att hon får jobb, men Shuu säger att hon inte kan, för hon är en katt. Shuu glömmer sin födelsedag, och de bråkar. De kommer ihåg de dagar då deras förhållande var solsken och rosor. I slutet av banan försonas de.

Jag vet inte vem dessa karaktärer är. Ingenting i det här spåret (eller nästa, "Nyan Nyan Serenade") har något att göra med någon av karaktärerna eller händelserna i anime, även om berättelsen "känns" som den av Kuzu no Honkai. Jag är helt förvirrad. Vem är dessa människor, och vad har något av detta att göra med Kuzu no Honkai?

3
  • finns det ingen metainfo kring dessa drama-CD-skivor som en kreditbild eller textfil eller text på baksidan av skivfodralet? Och hur är det med databaswebbplatser som MAL, finns det inte en post för dessa drama-CD-skivor för att se rollerna och vem röstade vilka karaktärer?
  • @Hakase Såvitt jag vet finns det inga användbara onlinedatabaser för anime-relaterade drama-CD-skivor (MAL är verkligen inte till nytta här). Det närmaste jag känner till är VGMdb, som vanligtvis inte har mer än metadata (spårnamn, albuminformation osv.).
  • Jag kom bara ihåg att vissa versioner har seiyuus namn i ljudfilens metadata. Kontrollera dina mp3-taggar för att se om den innehåller något

Jag har varken sett Kuzu no Honkai anime eller drama-CD: erna, så jag bygger det här svaret på mitt minne av mangan. Mangaen har en massa extra som involverar katter eller kattliknande människor. (Det sista stycket i denna recension verifierar mitt skakiga minne av mangan.) Ingen av dessa har alls något att göra med huvudberättelsen. MyAnimeList ger titlarna som Nyan Nyan $ foo, $ foo är en musikalisk form, som ungefär matchar mitt minne, så det verkar troligt att drama-CD-spåren är relaterade till extrafunktionerna.

I synnerhet matchar din beskrivning av drama-CD-spåret berättelsen i extra Nyan Nyan Prelude, som är efter kap. 5 i vol. 1. I manga-extra finns det en människa som heter Shu och en katt (eller katt-person, jag är osäker) som heter Chako. De har ett fysiskt förhållande, men senare uppstår spänningar mellan de två. Liksom på drama-CD: n talar Chako om att få ett jobb, men Shu säger att hon inte kan eftersom hon är en katt och Shu glömmer Chakos födelsedag. Senare ber Shu om ursäkt, men Chako är redan övertygad om att:

Eftersom Shu-chan är så glömsk, har han redan glömt bort mig.