Anonim

Dinosaur King Awaken - VS Goma's Eocarcharia Boss Fight 恐 竜 キ ン グ

Jag skulle vilja veta mer om anime som heter Mushiking. Det är en 52-episods anime (enligt Wikipedia) som jag bara inte kan hitta.

Det finns 1-2 segment på YouTube på japanska, men det är det mesta jag kunde hitta.

Vet någon vad som hände med den här anime? Eller var kunde jag titta på det?

2
  • att inte hitta det på youtube skulle inte vara så överraskande eftersom det tekniskt sett är olagligt att ladda upp anime till youtube. enligt Anime News Network finns det ingen engelsk information så mycket möjligt att du letar efter fansubbar men de har länken till TV Tokyos officiella webbplats så att du kan få lite information där
  • Kan du klargöra vad du letar efter? Ingenting "hände" med det i sig; det ser ut som att det bara inte var särskilt populärt, eftersom det i grunden bara var ett marknadsföringsmedel för en rad spel. Om du verkligen vill titta på det, det ser ut som att du kan köpa DVD-skivor på Amazon Japan.

Mushiking var i stort sett en stor reklam för ett spel och fick inte en stor följd - Det betyder inte att anime baserad på spel inte kan vara populär (se Pokémon & Yugioh), men oftare än inte ansträngningar att göra ett företags nya produkt till den nya "sak" slutar misslyckas.

Det försvann inte, snarare bleknade det med tiden. En sak som händer för alla media, såvida inte konsumenterna älskar dem avsevärt.

Med detta sagt kan du fortfarande hitta DVD-skivorna på vissa ställen (japanska):

Wow HD

Amazon Japan (tack @senshin)